Menu

Zoek uw Coppelmans vestiging

Vul uw postcode of plaatsnaam in

Kijk hier voor extra openingstijden
Aanmelden nieuwsbrief

Disclaimer

Gebruik website

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch het ip-adres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij: uw e-mailadres als je dit aan ons communiceert de domeinnaam van andere sites die je geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze site geraadpleegd hebt. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt om: de inhoud van onze website te verbeteren het aantal bezoeken op onze website te kunnen vaststellen. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op onze website kunnen we gebruiken maken van cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek om uw voorkeuren te registreren, om informatiesessies te registreren, uw vroegere activiteiten op de site te registreren, om bij uw volgende bezoek een beter dienstverlening te bieden, om de inhoud en de presentatie van de site aan te passen op basis van jouw browsertype of van andere informatie die door de browser verstuurd wordt.

Coppelmans nieuwsbrief

Door u in te schrijven op onze Coppelmansnieuwsbrief, geef je Coppelmans toestemming om uw gegevens op te slaan zodat wij u altijd op de hoogte kunnen houden over onze activiteiten en aanbiedingen. Met uw toestemming gebruiken wij de opgeslagen informatie om je te informeren over Coppelmans. Het kan gaan om ontwikkeling van de website, het sturen van informatie over activiteiten in onze winkel of het doen van andere aanbiedingen en acties ten behoeve van de marketing. Mocht u de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich afmelden in de eerstvolgende nieuwsbrief die u ontvangt.

Wijzigingen

Dit privacybeleid kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekendgemaakt op deze pagina.

Vragen

Als u vragen hebt over ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via info@coppelmans.nl.