• Buitenpotterie

    Buitenpotterie

    Buitenpotterie

Buitenpotterie & manden

Planten in potten en bakken hebben een betere verzorging nodig dan planten in de grond. De keuze in potten en manden is bij Tuincentrum Coppelmans groot. Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil; de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed doorgebakken varianten. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere potten stuk vriezen. Vraag daarom deskundig advies aan één van onze medewerkers. In onze vestigingen vindt u ook buitenpotten van de merken Capi en Elho. Benieuwd hoe deze eruit zien? Kom gerust eens langs in ons tuincentrum!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 120 producten

De ruime collectie van Capi

Een groot voordeel van de Capi bloempot is dat deze zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Gebruik de bloempotten om bijvoorbeeld een mooie kamerplant of tuinplant in te zetten. Capi heeft diverse collecties in verschillende stijlen. Bekijk op deze pagina enkele voorbeelden of kom eens langs in een vestiging van Coppelmans. Wanneer u voor een Capi bloempot kiest, heeft u goede kwaliteit in handen. De bloempotten zijn lichtgewicht, breukbestendig, UV-bestendig, hebben een isolatielaag én u krijgt 3 of 10 jaar garantie.

Elho: ontworpen en gemaakt in Nederland

Bij Tuincentrum Coppelmans vindt u op de buitenpotterie afdeling ook Elho bloempotten en Elho plantenbakken. Al 55 jaar maakt Elho prachtige en functionele bloempotten. Het doel van Elho is om de natuur naar huis te halen. Gebruik de Elho bloempotten dan ook voor zowel binnen als buiten. Haal groen in huis door mooie kamerplanten en tuinplanten in de bloempotten te zetten. Elho is een voorstander van recyclen en daarom is 70% van de grondstoffen van gerecycled plastic. Overigens zijn alle producten van Elho recyclebaar!

Tuincentrum Coppelmans | Buitenpotterie | Manden | Capi | Elho

Buitenpotten in verschillende materialen

Naast de bloempotten van Capi en Elho vindt u bij Tuincentrum Coppelmans ook andere buitenpotten, zoals manden. Wanneer u de tuin gaat opknappen is het goed om te bepalen wat voor sfeer u de tuin wilt geven. Houdt u meer van een landelijke look, kleurrijk of strak. In onze vestigingen vindt u allerlei buitenpotten. Er is voor ieder wat wils! Er is ook een keuze in grote bloempotten, buitenpotten en binnenpotten. Heeft u een mooie plant en bloempot gevonden? Vraag dan aan één van onze medewerkers om de plant te verpotten in de nieuwe pot. Dan kunt u meteen met een mooie plant/pot combinatie naar huis!

Buitenpot en manden kopen bij Tuincentrum Coppelmans

Wilt u uw tuin, terras of balkon wat opfleuren met bloemen en planten in mooie buitenpotten of manden? Breng dan een bezoekje aan één van onze Coppelmans vestigingen. Hier vindt u een ruime afdeling met diverse soorten bloempotten. Heeft u vragen over de diverse potten? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers! Zien we u snel bij Tuincentrum Coppelmans?