Diverse soorten en maten barbecues kopen in Oss – Coppelmans

Barbecue kopenVindt u het ook zo fijn om lekker in uw tuin in Oss de barbecue aan te steken en te genieten van de authentieke barbecue smaak? Dan bent u bij Tuincentrum Coppelmans aan het goede adres voor een nieuwe barbecue. Wij bieden u een breed assortiment aan diverse soorten barbecues.

Barbecue assortiment in Oss

Op wat voor soort barbecue ziet u uzelf al heerlijk vlees, vis of groenten grillen in uw achtertuin in Oss? Bij ons kunt u terecht voor verschillende maten en soorten barbecues. In onze collectie vindt u onder andere:

  • Gasbarbecues;
  • Houtskoolbarbecues;
  • Elektrische barbecues;
  • Barbecue-accessoires

Daarnaast komen complete kookeilanden de laatste jaren in opmars, dus ook die vindt u in ons assortiment. Kom gerust eens kijken wat wij te bieden hebben op het gebied van barbecues, maar ook voor tuinmeubelen en parasols bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Coppelmans Oss maakt u uw tuin klaar voor het buitenseizoen!

Advies nodig over onze barbecues?

Kom snel bij ons langs voor een nieuwe barbecue voor in uw achtertuin nabij Oss. Onze medewerkers voorzien u graag van advies zodat u de barbecue kiest die precies bij uw wensen en tuin past. 

Bezoek Coppelmans Oss voor barbecues en meer!

U bent van harte welkom in onze vestiging bij u in de buurt in Oss. Van barbecues en tuinmeubelen tot aan kerstbomen; u vindt het allemaal bij tuincentrum Coppelmans. Voor vragen en adviezen bent u uiteraard ook welkom bij ons, wij helpen u graag! U kunt voor meer informatie ook contact met ons opnemen.