Gardena kopen in Veldhoven

Gardena kopen

Woont u in Veldhoven en bent u op zoek naar kwalitatief tuingereedschap van Gardena? Breng dan vooral een bezoekje aan tuincentrum Coppelmans. Wij hebben een breed assortiment voor optimaal tuinonderhoud, met vele soorten gereedschap van het bekende merk Gardena. Van bewatering tot aan snoeigereedschap, u vindt het allebei in onze tuincentra nabij Veldhoven.

Gardena tuinslangen en meer

Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten tuingereedschap van het merk Gardena. U wilt voor uw gazon en tuinplanten immers het allerbeste. U vindt bij ons onder andere elektrisch gereedschap, waarmee u uw gazon in Veldhoven gemakkelijk kunt maaien. Daarnaast hebben wij ook handgereedschap, waarmee u uw tuin in optimale staat kunt behouden. Wilt u het graag iets makkelijker maken, of bent u regelmatig afwezig? Dan zijn er ook goede mogelijkheden voor automatische bewatering. Vraag in onze vestiging nabij Veldhoven gerust naar de mogelijkheden, dan kunnen wij  hier alles over uitleggen.

Méér dan alleen Gardena gereedschap

Naast het nodige tuingereedschap hebben wij ook diverse andere artikelen. Uw tuin is er namelijk niet alleen om in te werken, maar ook om te ontspannen! Zo hebben wij ook onder andere:

  • Barbecues
  • Tuinmeubelen
  • Parasols
  • Tuinplanten

En meer! Heeft u vragen over de toepassing van bepaald gereedschap, of het onderhoud van specifieke planten? Vraag onze medewerkers dan gerust om advies, wij helpen u graag!

Gardena gereedschap kopen nabij Veldhoven

Wilt u advies bij het aanschaffen van bijvoorbeeld uw Gardena producten? Kom dan gerust eens langs in ons tuincentrum nabij Veldhoven. Ons personeel helpt u graag. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Tot ziens bij onze vestiging nabij Veldhoven!