Gezien in de folder: lentetoppers

Gezien in de folder: lentetoppers

Lente op het eerste gezicht!

Nu speciaal voor jou geselecteerd: onze lentetoppers! Stuk voor stuk planten die de lente vieren met prachtige bloemen. Kortom deze planten verdienen een plek in jouw lentetuin!

Lentetoppers

Het is LENTE! Het moment dat de natuur weer tot leven komt. Energiek, krachtig en levenslustig! We vieren de start van de lente met onze selectie van de allermooiste lentetoppers. We kozen voor wit, blauw, lila en roze. Van de prachtige zachtroze lentebloesem van de sierkers tot de schitterende blauwe en paarse rododendronbloemen, van witte gebroken hartjes tot en met kruipvlambloem in allerlei kleurtjes. Deze planten verdienen stuk voor stuke en plek in jouw lentetuin, dus kom NU naar ons tuincentrum en laat je verleiden.

Variatie

Binnen de lentetoppers hebben we een aantal planten geselecteerd die naast prachtige bloemen ook ‘s winters hun blad houden. Zoals bijvoorbeeld: de Amerikaanse sering, rododendronsoorten, maar ook de kruipvlambloem, schoenlappersplant en kleine maagdenpalm blijven ‘s winters groen. Vraag onze groenspecialist om advies, zodat jouw lentetuin een plaatje wordt! Welke lentetopper is jouw favoriet?

Muurbloem

Deze muurbloem Erysimum liniifolium ‘Bowles Mauve’ blijft maandenlang bloemen met zijn prachtige paarse bloemen die ook nog eens aantrekkelijk zijn voor vlinders en bijen. Allesbehalve een onopvallend muurbloempje dus!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kickstart voor je tuin: composteren en mulchen

Na de grote voorjaarsschoonmaak kun je aan de slag met het verbeteren en verrijken van de tuingrond, zodat je planten weer helemaal kunnen opbloeien. Hoe je dat doet? Door te composteren en te mulchen. Ons tuincentrum in Helmond, Nuenen, Oirschot, Heukelom, Oss, Valkenswaard, Veldhoven en Deurne geeft je de 'ins and outs'.

Lees meer...
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...