Beautanic Lifestyle

Bij Tuincentrum Coppelmans zijn de hydroplanten van Beautanic Lifestyle verkrijgbaar, die met hun handige watergeefsysteem en ingebouwd waterreservoir het verzorgen van planten eenvoudig maken, zodat zowel mensen met en zonder groene vingers van groene planten in hun huis kunnen genieten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 13 van 13 producten

Ontdek de gemakkelijke gerzorging van Beautanic Lifestyle hydroplanten

Bij Tuincentrum Coppelmans, verspreid over Deurne, Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard en Veldhoven, bieden wij een uitgebreide collectie hydroplanten van Beautanic Lifestyle. Deze hydrocultuur planten zijn speciaal geteeld en voorzien van waterwortels, waardoor de verzorging eenvoudiger wordt dan ooit.

Innovatief watergeefsysteem voor optimaal gemak

Onze hydroplanten zijn gehuisvest in speciale hydropotten met een geïntegreerd watergeefsysteem, waardoor water geven moeiteloos is. De waterdichte hydropot kan direct in de sierpot worden geplaatst, wat niet alleen handig is, maar ook betekent dat je de hydroplanten nooit meer hoeft te verpotten.

Slimme watermeter voor precieze verzorging

Met de ingebouwde watermeter wordt de verzorging nog nauwkeuriger. De meter geeft direct aan wanneer en hoeveel water de plant nodig heeft. Giet eenvoudig water over de vulkaankorrels en wacht tot de meter reageert op de watergift. De plant heeft voldoende water als het blauwe staafje tot de MAX of het duim-icoontje staat.

Hydroplanten met waterwortels

Elke hydroplant beschikt over waterwortels die gewend zijn om continu in het water te staan. Hierdoor is het essentieel om hydroplanten regelmatig van water te voorzien. De slimme waterwortels nemen zelf water op wanneer nodig, waardoor ze minder vatbaar zijn voor overmatig water. De watermeter geeft aan wanneer het tijd is voor een nieuwe watergift.

Efficiënt waterreservoir

Het ingebouwde waterreservoir zorgt voor een indrukwekkende waterbuffer van 1,5 liter, waardoor je minder vaak water hoeft te geven. De waterwortels nemen zelf het water op, wat resulteert in een plant die minder gevoelig is voor overbewatering. Deze efficiënte aanpak maakt Beautanic Lifestyle hydroplanten ideaal voor zowel beginners als ervaren tuiniers.

Ervaar de moeiteloze schoonheid van groen in huis met Beautanic Lifestyle hydroplanten, verkrijgbaar bij Tuincentrum Coppelmans in Deurne, Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard en Veldhoven. Ontdek het gemak van ons innovatieve watergeefsysteem en geniet van gezonde, weelderige planten zonder gedoe.