• Kamerplanten

    Kamerplanten

    Kamerplanten

Kamerplanten

Je hoeft écht geen groene vingers te hebben om te genieten van kamerplanten. Hoe leuk is het wanneer zo'n trendy monstera, alocasia of bananenplant jouw huiskamer siert?

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Hoogte (cm)

 - 
Wis selectie

Potmaat (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 134 producten

Kamerplanten

Het maakt niet uit of je de laatste trends volgt of gewoon kamerplanten in huis hebt die jij leuk vindt: hoe meer kamerplanten, hoe beter vinden wij! Kamerplanten zijn nog steeds super hip en razend populair. Van de grote kamerplanten tot de kleine vetplantjes en van de luchtzuiverende planten tot de cactussen: bij Tuincentrum Coppelmans is voor iedereen een geschikte kamerplant te vinden! En we hebben goed nieuws: het is nu ook mogelijk om een kamerplant online te bestellen en deze thuis te laten bezorgen of af te halen in één van onze vestigingen. Bekijk hieronder ons aanbod online of bezoek één van onze winkels. Urban jungle it is!

Speciaal potgrond voor kamerplanten

De vestigingen van Tuincentrum Coppelmans hebben een zeer groot assortiment met kamerplanten. Je vindt hier onder andere cactussen, palmen, yucca's en orchideeën. Voor de beste verzorging verkopen wij ook diverse soorten potgrond. Heb je orchideeën, cactussen of varens? Dan is hier in ons tuincentrum speciaal potgrond voor te vinden. In deze speciale potgrond zitten extra voedingstoffen die de kamerplanten een extra boost geven. Daarnaast hebben wij ook voor het bestrijden van ongedierte zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. Kom voor een ruim assortiment langs bij Tuincentrum Coppelmans!

Tuincentrum Coppelmans | Kamerplanten kopen

Bloeiende, groene of luchtzuiverende kamerplanten?

Kamerplanten passen eigenlijk in ieder interieur. Het maakt niet uit of het bijvoorbeeld bloeiende kamerplanten of groene kamerplanten zijn. De keuze bij Tuincentrum Coppelmans is ruim, dus er zal zeker iets voor jou tussen zitten! Vergeet ook de luchtzuiverende planten niet die zeer geschikt zijn voor op kantoor of in de slaapkamer. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat luchtzuiverende planten schadelijke gassen opnemen en dit later vanzelf weer afbreken. Op deze manier wordt de lucht geneutraliseerd en de luchtvochtigheid wordt verbeterd. Luchtzuiverende planten zijn zelfs zo bijzonder dat het de lucht veel beter en gezonder maakt door CO2 om te zetten naar zuurstof. Een luchtzuiverende kamerplant heeft dus vele voordelen! Kom gerust eens langs bij Tuincentrum Coppelmans om ons kamerplanten assortiment te bekijken. Je bent van harte welkom!

Tuincentrum Coppelmans | Kamerplanten kopen

Voor iedereen een geschikte kamerplant bij Coppelmans

Of je nu op zoek bent naar:

  • Makkelijke kamerplant
  • Populaire kamerplant
  • Sterke kamerplant
  • Luchtzuiverende kamerplant

In de winkels van Coppelmans is voor iedereen een geschikte kamerplant te vinden. Vind je het lastig om een keuze te maken welke kamerplant het best bij jou past? Vraag advies aan één van onze medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende kamerplanten, verzorgingstips geven en adviseren welke bloempot het best bij de kamerplant past.