• Kamerplanten

    Kamerplanten

    Kamerplanten

Kamerplanten

Iedereen wordt toch blij van kamerplanten? De vestigingen van Tuincentrum Coppelmans hebben een zeer groot assortiment met kamerplanten. U vindt hier onder andere cactussen, palmen, yucca's en orchideeën. Voor de beste verzorging verkopen wij ook diverse soorten potgrond. Heeft u bijvoorbeeld orchideeën, cactussen of varens? Dan is hier in ons tuincentrum speciaal potgrond voor te vinden. In deze speciale potgrond zitten extra voedingstoffen die de kamerplanten een extra boost geven. 

Kamerplanten passen eigenlijk in ieder interieur. Het maakt niet uit of het bijvoorbeeld bloeiende kamerplanten of groene kamerplanten zijn. De keuze bij Tuincentrum Coppelmans is ruim, dus er zal zeker iets voor u tussen zitten! Vergeet ook de luchtzuiverende planten niet die zeer geschikt zijn voor op kantoor of in de slaapkamer. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat luchtzuiverende planten schadelijke gassen opnemen en dit later vanzelf weer afbreken. Op deze manier wordt de lucht geneutraliseerd en de luchtvochtigheid wordt verbeterd. Luchtzuiverende planten zijn zelfs zo bijzonder dat het de lucht veel beter en gezonder maakt door CO2 om te zetten naar zuurstof. De luchtzuiverende plant heeft dus vele voordelen! Kom gerust eens langs bij Tuincentrum Coppelmans om ons kamerplanten assortiment te bekijken. U bent van harte welkom!

Kamerplanten kopen bij Tuincentrum Coppelmans

Bij Tuincentrum Coppelmans koopt u diverse soorten kamerplanten

Eén van onze kwekers aan het woord:

"Wij importeren planten uit de hele wereld, maar voornamelijk uit Azië. Ons assortiment is erg veelzijdig: vanaf 15 cm tot wel 12 meter hoog. Zo kunnen wij dan ook bijna elk project wel voorzien van de juiste planten. Sinds enkele jaren kweken wij ook Alocasia’s (Olifantsoren) en zijn we weer de Monstera’s en andere trendy planten gaan telen. Super leuk om zo met alle trends mee te mogen gaan en constant het assortiment te vernieuwen. Tevens zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van noviteiten. Er komt dan ook weer zat leuks aan! Ook leuk om te vertellen, is dat bijna al onze producten biologisch worden geteeld. Nog niet alles, maar het grootste deel wel en dat is iets waar we in de komende jaren nog veel verder in zullen gaan. In de plantenhandel is behoorlijk wat plastic terug te vinden en wij streven ernaar dit naar een minimum terug te brengen."

Verzorgingstips voor de Alocasia - Tuincentrum Coppelmans

Verzorgingstips voor de Alocasia:

De Alocasia, ook wel Olifantsoor genoemd, is een ontzettend gave plant. Dit komt omdat deze plant in allerlei verschillende formaten en soorten bestaat. De Alocasia past helemaal in de urban jungle-style van nu. Wanneer de plant op de juiste manier wordt verzorgd, zult u hier lang plezier van hebben. De beste standplaats voor deze schoonheid is op een plekje in huis waar veel licht is, maar waar geen direct zonlicht naar binnen valt. Deze plant kan het best worden verzorgd door de grond goed vochtig te houden. De grond niet laten uitdrogen en geen voetenbadje in de pot is dan ook het allerbelangrijkste voor de verzorging. Wanneer de plant uitdroogt en dan een hele plons water krijgt, is de kans groot dat de wortels gaan rotten en de plant langzaam afsterft. Ook kan de plant dan gaan gutteren. Dit betekent dat het overtollige water via de bladpunten naar buiten perst. Regelmatig water geven is de beste oplossing: in de zomer twee keer per week en in de winter is één keer per week is prima.

Verzorgingstips voor de Strelizia:

De Strelizia plant, ook wel Paradijsvogelbloem genoemd, heeft zoveel mogelijk licht nodig. Deze plant kan dus gewoon in de volle zon staan en heeft wekelijks een kleine hoeveelheid water nodig om gestaag door te blijven groeien. De Strelizia is een prachtige, decoratieve plant die op dit moment erg populair is. Goed om te weten, is dat deze pas echt gaat bloeien bij een lengte van minimaal drie meter hoog. Het komt bij deze plant vaak voor dat er enkele scheuren in de bladen ontstaan. Dit kan te maken hebben met factoren, zoals de wind of (paradijs)vogels.

Verzorgingstips voor de Strelizia - Tuincentrum Coppelmans

Verzorgingstips Bananenplant (Musa) - Tuincentrum Coppelmans

Verzorgingstips voor de Bananenplant:

De echte naam van de Bananenplant is Musa en tegenwoordig is deze plant ontzettend populair. Dit is echt een tropische plant met stoere bladeren. De omvang van de Musa kan maar liefst drie meter worden! Vanuit de stam groeien er iedere keer nieuwe bladeren omhoog die zich ontvouwen. De plant houdt erg van zonlicht en water. Goede verzorging is dus wel belangrijk! De Musa bestaat voor 80% uit water en daarom mag de grond nooit uitdrogen. Met warme temperaturen moet u de plant ook twee keer zoveel water geven. Wanneer u goed voor de Musa zorgt, kunnen er bloemen aan de plant komen. Deze bloemen zijn weer nodig wanneer er ook daadwerkelijk bananen aan de Musa gaan groeien. 

Bij Coppelmans bent u op het juiste adres voor kamerplanten

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten kamerplanten? Kom gerust langs bij één van onze winkels om inspiratie op te doen. Vind bij ons in de winkel ook meteen een mooie bloempot die perfect bij de plant past. U vindt onze vestigingen in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard, Veldhoven (Kapelstraat), Veldhoven (Sondervick) en Deurne.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten