• Barbecues

  Barbecues

  Barbecues

Houtskool barbecues

Het barbecueën betekent voor veel mensen: gezellig eten met familie of vrienden. Met een houtskool barbecue maakt dat het hele plaatje compleet! Bij de vestigingen van Tuincentrum Coppelmans vind je een mooie barbecue showroom waar je de houtskool barbecues van Weber kunt vinden. Veel grillmasters zijn fan van een houtskool barbecue. Waarom? Omdat het vlees de kenmerkende houtskoolsmaak krijgt van het grillen. In onze showrooms vind je allerlei soorten houtskool barbecues. Kom eens langs en laat je adviseren door één van onze medewerkers!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 33 van 33 producten

De houtskool barbecues van Weber: wie kent ze niet?

Weber is natuurlijk een zeer bekend merk als het gaat om barbecues. In de collectie van Weber zijn naast de houtskool barbecues ook gasbarbecues, elektrische barbecues én barbecue accessoires te vinden. Eén ding is zeker wanneer je een barbecue van Weber koopt: je hebt zeer goede kwaliteit in handen! Bij Coppelmans ben je dan ook op het juiste adres als je op zoek bent naar een houtskool barbecue van Weber. In onze vestigingen vind je diverse soorten en kleuren houtskool barbecues. Wist je dat de Weber barbecues uitgebreid kunnen worden met bijvoorbeeld:

 • Weber Pizzasteen
 • Weber Bakplaat
 • Weber Wok
 • Weber Braadpan

Onze medewerkers kunnen je laten zien welke barbecues er uitgebreid kunnen worden met bovenstaande opties. Hoe leuk is het om met een barbecue ook te kunnen wokken of een kip te braden?

Tuincentrum Coppelmans | Houtskool barbecues | Weber

Een houtskool barbecue kopen; wat zijn de voordelen?

Elk type barbecue heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Daarnaast heeft iedere barbecue-fan natuurlijk ook zo zijn of haar eigen voorkeur als het gaat om barbecues. Bij Tuincentrum Coppelmans werken diverse experts op het gebied van barbecues en zij hebben enkele voordelen voor je op een rij gezet:

 • Tegenwoordig zijn er houtskool barbecues die een klein formaat hebben. Dat is natuurlijk super handig wanneer je de houtskool barbecue mee wilt nemen naar de camping.
 • Met een houtskool barbecue kun je vlees grillen op een hoge temperatuur.
 • Met een kleiner budget kun je al snel een goede houtskool barbecue kopen.

Tuincentrum Coppelmans | Houtskool barbecues | Weber

Een Weber houtskool barbecue koop je in de showroom van Tuincentrum Coppelmans

Ben je er al helemaal uit en wil je graag een houtskool barbecue kopen? Kom dan naar één van de vestigingen van Tuincentrum Coppelmans. Hier vind je een barbecue showroom waar je diverse soorten houtskool barbecues van Weber kunt vinden. Op onze afdelingen staan altijd medewerkers voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zij laten je graag zien welke Weber modellen er zijn en wat de voordelen zijn. Wil je één van onze winkels bezoeken? Je vindt onze winkels onder andere in Nuenen, Oss en Valkenswaard. Bekijk onze actuele openingstijden en hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Coppelmans!

Gasbarbecues