• Elektrische barbecues

  Elektrische barbecues

  Elektrische barbecues

 • Barbecues

  Barbecues

  Barbecues

  Elektrische barbecues

  Met een elektrische barbecue profiteer je van het ultieme gebruikersgemak. Elektrische barbecues zijn snel opgewarmd en gebruiksklaar. Daarnaast is de temperatuur goed onder controle te houden. Tegenwoordig zijn de wat kleinere modellen super populair. Heb je bijvoorbeeld een appartement met een balkon, maar wil je toch graag kunnen barbecueën? Dan is een elektrische barbecue dé oplossing! In ons tuincentrum bieden wij een ruim assortiment aan diverse types en merken. Kom dus naar Tuincentrum Coppelmans en kies voor het gemak van een elektrische barbecue!

  Toon filters Verberg filters

  Filter producten

  €   - 
  Wis selectie
  1 - 11 van 11 producten

  Tuincentrum Coppelmans | Elektrische barbecues | Weber

  De Weber elektrische barbecue

  Bij Tuincentrum Coppelmans vind je in de winkels diverse soorten barbecues van Weber waaronder natuurlijk ook de elektrische barbecues. Wie kent Weber niet? Dit is hét merk als het gaat om barbecues. Met een elektrische barbecue van Weber weet je zeker dat je zeer goede kwaliteit in handen hebt. Naast de elektrische barbecues heeft Weber ook houtskool barbecues, gasbarbecues én niet te vergeten de barbecue accessoires. Zo kun je helemaal in Weber stijl barbecueën met bijvoorbeeld een Weber schort, Weber barbecuetang of Weber braadspit. Benieuwd naar de barbecues met de bijpassende accessoires? Kom langs in één van onze vestigingen in onder andere Oss, Nuenen of Helmond.

  Lees meer over Weber

  Wat zijn de voordelen van een elektrische barbecue?

  Of je nu kiest voor een gasbarbecue, houtskool barbecue of elektrische barbecue: iedere barbecue heeft voordelen. Daarom vind je bij Tuincentrum Coppelmans een afdeling met alle barbecues. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over bijvoorbeeld de elektrische barbecues. Wij hebben enkele voordelen op een rij gezet voor je:

  • Je hebt met een elektrische barbecue geen kolen of gas nodig. Stekker erin, eventjes wachten en je kunt beginnen met het bereiden van vis, vlees of jouw favoriete groenten.
  • Doordat er geen kolen of gas worden gebruikt bij een elektrische barbecue, is dit de meest milieuvriendelijke manier van barbecueën.
  • De gewenste temperatuur kun je bij een elektrische barbecue heel goed zelf bepalen.

  Tuincentrum Coppelmans | Elektrische barbecues | Weber

  Elektrische barbecue kopen in de omgeving van Eindhoven?

  Woon je in de buurt van Eindhoven en ben je op zoek naar een elektrische barbecue? Kom dan snel naar één van de winkels van Tuincentrum Coppelmans! Je vindt onze winkels onder andere in Helmond, Oss en Oirschot waar onze medewerkers voor je klaar staan, je advies kunnen geven en al jouw vragen graag beantwoorden. Bekijk al onze vestigingen en de actuele openingstijden en dan hopen we je snel een keer te zien bij Coppelmans!

  Houtskool barbecues