Kolen, briketten of gas heeft u nodig om te barbecueën

Zonder kolen kunt u met een houtskool barbecue niet barbecueën. En zonder gas gaat ook de gasbarbecue niet aan. Bij Tuincentrum Coppelmans vindt u naast de barbecues, barbecue accessoires ook kolen, briketten en aanmaakblokjes voor het barbecueën. Weet u overigens wat het verschil is tussen houtskool en briketten? Wij leggen het u graag even uit! Dit heeft alles te maken met het soort barbecue wat u heeft én de manier van grillen. Het is goed om te weten dat houtskool veel sneller zal verbranden, heeft een hogere temperatuur dan briketten en zorgt voor veel vlammen. Briketten blijven langer op temperatuur en zijn zeer geschikt voor vlees wat langzaam gaar moet worden. Briketten worden dan ook vaak gebruikt wanneer de barbecue afgesloten kan worden.

Briketten en houtskool van Weber

Weber is natuurlijk hét merk als het gaat om barbecues. Bij Tuincentrum Coppelmans vindt u dan ook gasbarbecues, houtskool barbecues, elektrische barbecues én barbecue accessoires van Weber. Om helemaal in de Weber stijl te kunnen barbecueën vindt u bij ons ook:

  • Weber briketten
  • Weber aanmaakblokjes
  • Weber houtskool
  • Weber brikettenstarter

Laat het barbecueën maar beginnen en kom naar één van onze winkels voor alle barbecue benodigdheden!

Tuincentrum Coppelmans | Aanmaken, gas en kolen | Weber

Weber aanmaakblokjes kopen bij Tuincentrum Coppelmans

Maak het hele barbecue plaatje compleet en kom naar Tuincentrum Coppelmans voor gas, aanmaakblokjes, houtskool of briketten van Weber. Wilt u toch nog wat meer informatie over deze producten? Dat kan! Onze vestigingen vindt u onder andere in Helmond, Oss, Valkenswaard en Nuenen. Op onze website vindt u alle actuele openingstijden. Komt u snel een keer bij ons langs?

Weber barbecue accessoires

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 15 van 15 producten