• Barbecues

    Barbecues

    Barbecues

Aanmaken, gas en kolen

Om te kunnen barbecueën heb je onder andere gas of kolen nodig. Bij Tuincentrum Coppelmans kun je van onder andere Weber en The Bastard ook deze producten vinden. Zo maak je het barbecue plaatje helemaal compleet en kun je genieten van jouw favoriete stukje vlees of vis van de barbecue!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 64 producten

Kolen, briketten of gas heb je nodig om te barbecueën

Zonder kolen kun je met een houtskool barbecue niet barbecueën. En zonder gas gaat ook de gasbarbecue niet aan. Bij Tuincentrum Coppelmans vind je naast de barbecues, barbecue accessoires ook kolen, briketten en aanmaakblokjes voor het barbecueën. Weet je overigens wat het verschil is tussen houtskool en briketten? Wij leggen het je graag even uit! Dit heeft alles te maken met het soort barbecue wat je hebt én de manier van grillen. Het is goed om te weten dat houtskool veel sneller zal verbranden, heeft een hogere temperatuur dan briketten en zorgt voor veel vlammen. Briketten blijven langer op temperatuur en zijn zeer geschikt voor vlees wat langzaam gaar moet worden. Briketten worden dan ook vaak gebruikt wanneer de barbecue afgesloten kan worden.

Briketten en houtskool van Weber

Weber is natuurlijk hét merk als het gaat om barbecues. Bij Tuincentrum Coppelmans vind je dan ook gasbarbecues, houtskool barbecues, elektrische barbecues én barbecue accessoires van Weber. Om helemaal in de Weber stijl te kunnen barbecueën vind je bij ons ook:

  • Weber briketten
  • Weber aanmaakblokjes
  • Weber houtskool
  • Weber brikettenstarter

Laat het barbecueën maar beginnen en kom naar één van onze winkels voor alle barbecue benodigdheden!

Tuincentrum Coppelmans | Aanmaken, gas en kolen | Weber

Weber aanmaakblokjes kopen bij Tuincentrum Coppelmans

Maak het hele barbecue plaatje compleet en kom naar Tuincentrum Coppelmans voor gas, aanmaakblokjes, houtskool of briketten van Weber. Wil je toch nog wat meer informatie over deze producten? Dat kan! Onze vestigingen vind je onder andere in Helmond, Oss, Valkenswaard en Nuenen. Op onze website vind je alle actuele openingstijden. Kom je snel een keer bij ons langs?

Weber barbecue accessoires