• Tuinmeubelen

    Tuinmeubelen

    Tuinmeubelen

Dining meubelen

U kent vast wel het ultieme gevoel om tijdens zomeravonden met familie of vrienden heerlijk buiten te eten en lang na te tafelen met dining meubelen. Kies dan ook voor een comfortabele dining set die past bij uw tuin. Bij tuincentrum Coppelmans vindt u een ruime showroom met onder andere dining meubelen van hoogwaardige en weerbestendige materialen. Wij verkopen in onze vestigingen exclusief het merk Royal Seasons waar de meeste dining sets bestaan uit 4 of 6 stoelen met een mooie tafel. Kom eens langs in één van onze winkels voor advies!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 14 van 14 producten

Het verschil tussen een lounge set en een lounge dining set

Bent u op zoek naar nieuwe tuinmeubelen, dan komt er misschien wel veel op u af. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten tuinmeubelen gemaakt van verschillende materialen en in diverse soorten te verkrijgen. Wij willen u daarom graag uitleggen wat het verschil is tussen een lounge set en een lounge dining set. Eigenlijk is een lounge dining set de perfecte combinatie van een lounge set en een dinging set. Wanneer u kiest voor een lounge dining set heeft u een hogere zit en zit bij deze set een hoge tafel. U zit comfortabel in de stoelen. Deze zijn soms voorzien van zachte kussens. Een lounge dining set is natuurlijk ideaal om 's avonds lekker te eten of te borrelen aan de hoge tuintafel. Uiteraard vindt u bij tuincentrum Coppelmans ook de lage dining sets met 4,6 of soms zelfs 8 stoelen met een bijpassende eettafel. De keuze is natuurlijk verder aan u! Kom daarom gerust eens langs in één van onze vestigingen en bekijk op uw gemak ons tuinmeubel showroom.

Tuincentrum Coppelmans | Tuinmeubelen | Dining meubelen | Dining sets

Het onderhouden van dining meubelen

Wanneer u een mooie, nieuwe dining set heeft gekocht, raden wij u aan om deze goed te onderhouden. Zo verlengt u de levensduur van de tuinset en heeft u hier langer plezier van. Het onderhouden van de dining meubelen is afhankelijk van het soort materiaal waar de tuinset van is gemaakt. Daarom hebben wij op een rij gezet welk onderhoud nodig is bij welk soort materiaal:

  • Staal, metaal of aluminium - Deze materialen kunt u gemakkelijk schoonmaken met warm water en soep. Al het vuil moet dan gemakkelijk verdwijnen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u gebruik maken van metaal of staal reiniger.
  • Wicker - Wicker wordt vaak gebruikt bij lounge sets of dining sets. Een groot voordeel hiervan is dat het een onderhoudsvriendelijke materiaalsoort is. Wicker kunt u gemakkelijk schoon maken door een emmer met warm water en sop te gebruiken. U zult zien: alle viezigheid is zo verdwenen. Vervolgens even droog maken met droge doek en de tuinset kan er weer tegenaan!
  • Hout of teak - Teak- of houten tuinmeubelen hebben wat meer aandacht nodig. Viezigheid kan namelijk in het hout trekken. Probeer altijd eerst met warm water en sop om de meeste viezigheid te verwijderen. U kunt altijd nog speciaal teak- of hout reiniger gebruiken. In onze winkels vindt u diverse producten voor teak of houten meubelen. Vraag onze medewerkers om advies welk product u het best kunt gebruiken.

Tuincentrum Coppelmans | Tuinmeubelen | Dining meubelen | Dining sets

Dining sets van Royal Seasons vindt u bij tuincentrum Coppelmans

In de winkels van tuincentrum Coppelmans vindt u tuinmeubelen van het merk Royal Seasons. In onze showroom vindt u dan ook diverse soorten dining sets. De keuze is ruim en het assortiment is breed. U bent bij ons dan ook van harte welkom om de tuinmeubelen te komen bekijken en ga gerust eens zitten op één van dining meubelen. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de dining sets en vergeet ook zeker niet om te vragen naar de beschermhoezen voor onze tuinmeubelen. U vindt onze winkels onder andere in Oirschot, Oss en Nuenen. Bekijk al onze vestigingen, kom naar de dichtstbijzijnde en dan zien we u hopelijk snel!