Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 79 producten

Het verschil tussen een lounge set en een lounge dining set

Ben je op zoek naar nieuwe tuinmeubelen, dan komt er misschien wel veel op je af. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten tuinmeubelen gemaakt van verschillende materialen en in diverse soorten te verkrijgen. Wij willen je daarom graag uitleggen wat het verschil is tussen een lounge set en een lounge dining set. Eigenlijk is een lounge dining set de perfecte combinatie van een lounge set en een dinging set. Wanneer je kiest voor een lounge dining set heb je een hogere zit en zit bij deze set een hoge tafel. Je zit comfortabel in de stoelen. Deze zijn soms voorzien van zachte kussens. Een lounge dining set is natuurlijk ideaal om 's avonds lekker te eten of te borrelen aan de hoge tuintafel. Uiteraard vind je bij tuincentrum Coppelmans ook de lage dining sets met 4,6 of soms zelfs 8 stoelen met een bijpassende eettafel. De keuze is natuurlijk verder aan jou! Kom daarom gerust eens langs in één van onze vestigingen en bekijk op uw gemak ons tuinmeubel showroom.

Tuincentrum Coppelmans | Tuinmeubelen | Dining meubelen | Dining sets

Het onderhouden van dining meubelen

Wanneer je een mooie, nieuwe dining set heeft gekocht, raden wij je aan om deze goed te onderhouden. Zo verleng je de levensduur van de tuinset en heb je hier langer plezier van. Het onderhouden van de dining meubelen is afhankelijk van het soort materiaal waar de tuinset van is gemaakt. Daarom hebben wij op een rij gezet welk onderhoud nodig is bij welk soort materiaal:

  • Staal, metaal of aluminium - Deze materialen kun je gemakkelijk schoonmaken met warm water en sop. Al het vuil moet dan gemakkelijk verdwijnen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt je gebruik maken van metaal of staal reiniger.
  • Wicker - Wicker wordt vaak gebruikt bij lounge sets of dining sets. Een groot voordeel hiervan is dat het een onderhoudsvriendelijke materiaalsoort is. Wicker kun je gemakkelijk schoon maken door een emmer met warm water en sop te gebruiken. Je zult zien: alle viezigheid is zo verdwenen. Vervolgens even droog maken met droge doek en de tuinset kan er weer tegenaan!
  • Hout of teak - Teak- of houten tuinmeubelen hebben wat meer aandacht nodig. Viezigheid kan namelijk in het hout trekken. Probeer altijd eerst met warm water en sop om de meeste viezigheid te verwijderen. Je kunt altijd nog speciaal teak- of hout reiniger gebruiken. In onze winkels vind je diverse producten voor teak of houten meubelen. Vraag onze medewerkers om advies welk product je het best kunt gebruiken.

Tuincentrum Coppelmans | Tuinmeubelen | Dining meubelen | Dining sets

Dining sets van Royal Seasons vind je bij tuincentrum Coppelmans

In de winkels van tuincentrum Coppelmans vind je tuinmeubelen van het merk Royal Seasons. In onze showroom vind je dan ook diverse soorten dining sets. De keuze is ruim en het assortiment is breed. Je bent bij ons dan ook van harte welkom om de tuinmeubelen te komen bekijken en ga gerust eens zitten op één van dining meubelen. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de dining sets en vergeet ook zeker niet om te vragen naar de beschermhoezen voor onze tuinmeubelen. Je vindt onze winkels onder andere in OirschotOss en Nuenen. Bekijk al onze vestigingen, kom naar de dichtstbijzijnde en dan zien we je hopelijk snel!