• Hoezen &

    Opbergboxen

Hoezen en opbergboxen

Om lang te kunnen genieten van uw tuinmeubelen raden wij u aan om de juiste beschermhoes of opbergbox te gebruiken. Wanneer u bijvoorbeeld in de winter geen ruimte heeft om uw lounge set of dining set op te ruimen, kunt u hiervoor een beschermhoes gebruiken. In de vestigingen van tuincentrum Coppelmans vindt u beschermhoezen in diverse afmetingen van AeroCover. Bij ons vindt u een passende tuinmeubelhoes!

De juiste beschermhoes of opbergbox kopen

Wanneer u mooie tuinmeubelen heeft, dan bent u daar vast en zeker erg zuinig op. Daarom raden wij u altijd aan om een passende beschermhoes de kopen om zo uw lounge set of dining set te kunnen beschermen. Een beschermhoes moet nog te groot of te klein zijn; hij moet perfect passen. Wanneer u een hoes heeft met de verkeerde afmetingen, kan bijvoorbeeld de wind gemakkelijk onder de hoes komen. Meet daarom goed de lounge set op en tel daar ongeveer 10 tot 20 centimeter bij op, dan heeft u de juiste afmeting. Het is goed om te weten dat een beschermhoes goed moet kunnen ventileren. Er moet bijvoorbeeld altijd een afstand zitten tussen de tuintafel en de hoes. Zo voorkomt u vochtplekken op de tuintafel. Het water moet altijd de mogelijkheid hebben om van de hoes af te lopen. De hoezen van AeroCover zijn in diverse afmetingen bij tuincentrum Coppelmans verkrijgbaar.

De beschermhoezen van AeroCover

Met een beschermhoes van AeroCover beschermt u de tuinmeubelen tegen alle weersomstandigheden. Zo heeft u dus jarenlang plezier van uw tuintafel, tuinstoelen of lounge set. Bij tuincentrum Coppelmans vindt u onder andere de volgende beschermhoezen:

  • Parasolhoes
  • Loungesethoes
  • Tuinsethoes
  • Tuinkussentas

De hoezen van AeroCover zijn gemaakt van een speciale, ademende stof. Deze stof is ook waterbestendig waardoor het schimmelvorming tegen zal gaan. De hoezen van AeroCover zijn in vele soorten en afmetingen bij ons verkrijgbaar. Wat zijn de voordelen van AeroCover beschermhoezen?

  • Bij aankoop van een beschermhoes krijgt u een handige opberg tas.
  • De hoezen beschermen de tuinmeubelen tegen vocht, vuil en UV-straling
  • Alle hoezen van AeroCover hebben een koord met stopper, zodat u de hoes goed kunt bevestigen.

Bescherm uw tuinmeubelen met een hoes van AeroCover

Bij tuincentrum Coppelmans bent u dus op het juiste adres voor beschermhoezen van AeroCover. In onze vestigingen vindt u ook handige opbergboxen voor uw tuinkussens. Vergeet ook deze niet goed op te bergen om zo schimmelvorming tegen te gaan. Heeft u vragen over de diverse hoezen en opbergboxen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar! U vindt onze vestigingen in onder andere Oirschot, Nuenen en Valkenswaard. Bekijk al onze vestigingen met de openingstijden en u bent bij tuincentrum Coppelmans van harte welkom!

Onze parasols en schaduwdoeken

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 24 producten