Moestuin

Ben je van plan een eigen moestuin te beginnen? Bij Tuincentrum Coppelmans vind je alles wat je nodig hebt! Heb je na het lezen van onze online tips nog behoefte aan meer informatie? Onze specialisten helpen je graag in één van onze vestigingen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 885 producten

Wat is er lekkerder dan verse kruiden, groenten en fruit uit jouw eigen moestuin? Het hele jaar door kun je allerlei groenten en fruit zaaien en oogsten. In een pot, op het balkon, of in de volle grond. In de zomer kun je zo genieten van komkommer en aardbeien en maak je in de winter de heerlijkste gerechten van pastinaak en rode kool. Het onkruid dat soms tussen de gewassen verschijnt, kun je vaak ook gebruiken: zo kun je van brandnetels thee zetten en paardenbloemblad door de sla doen. Veel mensen denken dat een moestuin aanleggen moeilijk is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Wij geven je graag tips, zodat je straks van jouw eigen groente, kruiden of fruit kunt genieten. Als je je aan ons stappenplan houdt, heb je voor je het weet een rijke oogst in je eigen moestuin. En waar je niet van houdt, zaai je niet! Bij Tuincentrum Coppelmans vind je de beste selectie aan gereedschap om elk seizoen het beste uit je moestuin te halen, van zaden en kweekgrond tot kweekbakken en tuinkassen.

Vanaf maart gaat het moestuinseizoen van start. De dagen worden langer en de zon wint voorzichtig aan kracht. Kortom: het is tijd om te zaaien!