• Tuinverlichting

    Tuinverlichting

    Tuinverlichting

Tuinverlichting

Om jouw tuin, balkon of terras echt tot leven te brengen, hebben wij een groot assortiment tuinverlichting. Het is niet alleen de lamp naast de voordeur, maar door het plaatsen van een spot kun je de aandacht vestigen op een mooi beeld, vijver of een mooie hoek van de tuin. Er is keuze in kunststof, aluminium en RVS lampen. Uit 220 V of zwakstroom, uit lampen met bewegingsmelder of in te stellen lichtinval. Kortom, keuze genoeg om eens langs te komen in één van onze Coppelmans vestigingen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 92 producten

Tips voor het kiezen van tuinverlichting

Met buitenverlichting maak je jouw tuin vooral gezellig, maar wist je dat de tuinlampen ook een andere functie hebben, namelijk veiligheid. Door jouw tuin te verlichten met buitenlampen kun je ook in het donker goed zien waar je loopt. Bij Coppelmans vind je een zeer ruim assortiment met tuinverlichting. Wij hebben enkele tips voor je op een rij gezet waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste tuinverlichting:

  • Ga je jouw tuin opknappen, dan is het verstandig om ook een plan op te stellen voor de verlichting. Zo kunnen er bijvoorbeeld alvast kabels worden gelegd die je later kunt gebruiken om de tuinverlichting te plaatsen.
  • Probeer een goede balans te creëren tussen donker en licht. Te veel verlichting is niet mooi, maar te weinig verlichting in de tuin is ook niet de bedoeling. 
  • Tuinverlichting is er in diverse kleuren. Houd je liever van gekleurde verlichting of toch de neutrale kleuren. Bij tuincentrum Coppelmans vind je het allemaal!
  • Wist je dat fel licht meer stroom kost dan zacht licht?
  • Heb je een mooie boom of bamboe in de tuin staan? Dan is het extra mooi om deze door middel van een grondspot in the spotlight te zetten.

Hoe werkt solar tuinverlichting?

Er zijn diverse soorten tuinverlichting. Denk dan aan paaltjes die je in de grond kunt steken, spots voor in de grond of wandverlichting. Al deze soorten buitenverlichting vind je bij Coppelmans in diverse kleuren en maten. Maar er zit ook een verschil in de lamp zelf. Tegenwoordig zien we veel solar tuinverlichting. Solar tuinverlichting werkt op zonne-energie en is daarom super duurzaam. Solar tuinverlichting is eigenlijk voorzien van mini zonnepanelen die de zonnestralen opvangen en deze vervolgens omzetten naar energie. Al deze energie wordt in een accu opgeslagen en zodra het donker wordt, gaan de solar lampen aan. Een groot voordeel van deze soort tuinverlichting is dat je geen bedrading aan hoeft te leggen. Wel is het belangrijk om de lampen in de tuin te plaatsen waar ze ook daadwerkelijk de zonnestralen kunnen opvangen.

Tuincentrum Coppelmans | Tuinverlichting | Solar buitenverlichting

Koop buitenverlichting en tuinverlichting bij tuincentrum Coppelmans

Ben je dus op zoek naar tuinverlichting? Of het nu LED tuinverlichting is of solar buitenverlichting; bij de vestigingen van tuincentrum Coppelmans vind je een zeer ruim assortiment van het de beste tuinverlichting. Maak dus jouw tuin gezellig met de buitenverlichting en geniet van de gezellige zomeravonden. Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en kunnen je advies geven welke tuinverlichting het best in jouw tuin past. Kom snel langs in één van onze vestigingen in bijvoorbeeld Nuenen, Helmond of Oisterwijk en kies de mooiste tuinverlichting uit!

Openingstijden vestigingen