Tuinstoelen

De tuin is een heerlijke plek om ’s zomers te relaxen met een boek of om warme zomeravonden met familie door te brengen. Daarvoor zijn goede tuinstoelen natuurlijk van groot belang. Lig je graag lekker languit, maar wil je ook snel aan tafel kunnen schuiven voor een heerlijke maaltijd? Of zit je graag in een heerlijk knusse hangstoel? Bij tuincentrum Coppelmans vind je een groot assortiment aan comfortabele en betaalbare tuinstoelen. Kom eens langs in onze showroom en ga eens lekker zitten in één van onze tuinstoelen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 89 producten

Tips voor het kopen van de juiste tuinstoel

Wanneer je op zoek bent naar een tuinstoel, dan wil je natuurlijk de juiste keuze maken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten tuinstoelen en daarom geven wij je graag tips waar je op moet letten bij het kopen van tuinstoelen.

  • Allereerst is het belangrijk om te weten voor wie de tuinstoel is. Zullen er veel kinderen op zitten of is de tuinstoel voor wat oudere mensen? Voor senioren raden wij je aan om een stevige stoel te kiezen. Zijn de tuinstoelen voor kinderen? Kies dan een stoel die niet ingeklapt kan worden. Eigenlijk is er voor iedere doelgroep een goede tuinstoel te vinden. Onze medewerkers geven je in onze showroom graag advies.
  • Waar wil je de tuinstoelen gaan gebruiken? Heb je bijvoorbeeld een balkon, dan raden wij je aan om inklapbare stoelen te kiezen. Deze kun je makkelijk verplaatsen en staan niet in de weg. Of misschien wil je wel twee houten tuinstoelen voor in de voortuin. Kortom, bedenk goed van tevoren waar je de tuinstoelen wilt hebben.
  • Welke tuinstoel past bij jou én bij jouw tuin? Tegenwoordig zijn tuinstoelen in zoveel verschillende kleuren en maten verkrijgbaar dat de keuze erg ruim is. Een trend van nu is dat kleuren en materialen prima met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dit maakt het heel persoonlijk en past dus uiteindelijk helemaal bij jou en bij jouw tuin.
  • Wanneer je mooie tuinstoelen hebt uitgekozen, kun je de stoelen nog wat opfleuren met mooie tuinkussens. In onze winkels vindt je de comfortabele tuinstoelkussens in verschillende diktes en lengtes. Er is voor iedere tuinstoel een geschikt kussen te vinden.

Tuincentrum Coppelmans | Tuinmeubelen | Tuinstoelen

Het materiaal van onze tuinstoelen

In de vestigingen van tuincentrum Coppelmans vind je diverse soorten tuinstoelen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Verstelbare tuinstoelen
  • Houten tuinstoelen
  • Aluminium tuinstoelen
  • Wicker tuinstoelen

Wij raden je aan om eens langs te komen in onze showroom en ga eens lekker zitten in één van onze tuinstoelen. Zo ervaar je zelf wat je het fijnst vindt zitten.Vragen? Onze tuinmeubel-experts staan in de showroom voor je klaar!

Tuincentrum Coppelmans | Tuinmeubelen | Tuinstoelen

Tuinstoelen kopen? Kom naar de tuinmeubel showroom bij Coppelmans

Ben je benieuwd geworden naar onze tuinmeubelen? Breng dan snel een bezoekje aan één van onze winkels en bekijk onze tuinmeubel showroom. Hier vind je naast de tuinstoelen ook tuintafels, lounge sets en dining sets. Genoeg inspiratie dus voor in de tuin! Je vindt onze winkels onder andere in Oss, Helmond en Valkenswaard. Bekijk de openingstijden van al onze winkels en dan zien we je hopelijk snel in de tuinmeubel showroom van tuincentrum Coppelmans!