• Tuinmeubelen

  Tuinmeubelen

  Tuinmeubelen

Tuinstoelen

De tuin is een heerlijke plek om ’s zomers te relaxen met een boek of om warme zomeravonden met familie door te brengen. Daarvoor zijn goede tuinstoelen natuurlijk van groot belang. Ligt u graag lekker languit, maar wil je ook snel aan tafel kunnen schuiven voor een heerlijke maaltijd? Of zit u graag in een heerlijk knusse hangstoel? Bij tuincentrum Coppelmans vindt u een groot assortiment aan comfortabele en betaalbare tuinstoelen. Kom eens langs in onze showroom en ga eens lekker zitten in één van onze tuinstoelen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 13 van 13 producten

Tips voor het kopen van de juiste tuinstoel

Wanneer u op zoek bent naar een tuinstoel, dan wilt u natuurlijk de juiste keuze maken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten tuinstoelen en daarom geven wij u graag tips waar u op moet letten bij het kopen van tuinstoelen.

 • Allereerst is het belangrijk om te weten voor wie de tuinstoel is. Zullen er veel kinderen op zitten of is de tuinstoel voor wat oudere mensen? Voor senioren raden wij u aan om een stevige stoel te kiezen. Zijn de tuinstoelen voor kinderen? Kies dan een stoel die niet ingeklapt kan worden. Eigenlijk is er voor iedere doelgroep een goede tuinstoel te vinden. Onze medewerkers geven u in onze showroom graag advies.
 • Waar wilt u de tuinstoelen gaan gebruiken? Heeft u bijvoorbeeld een balkon, dan raden wij u aan om inklapbare stoelen te kiezen. Deze kunt u makkelijk verplaatsen en staan niet in de weg. Of misschien wilt u wel twee houten tuinstoelen voor in de voortuin. Kortom, bedenk goed van tevoren waar u de tuinstoelen wilt hebben.
 • Welke tuinstoel past bij u én bij uw tuin? Tegenwoordig zijn tuinstoelen in zoveel verschillende kleuren en maten verkrijgbaar dat de keuze erg ruim is. Een trend van nu is dat kleuren en materialen prima met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dit maakt het heel persoonlijk en past dus uiteindelijk helemaal bij u en bij uw tuin.
 • Wanneer u mooie tuinstoelen heeft uitgekozen, kunt u de stoelen nog wat opfleuren met mooie tuinkussens. In onze winkels vindt u de comfortabele tuinstoelkussens in verschillende diktes en lengtes. Er is voor iedere tuinstoel een geschikt kussen te vinden.

Tuincentrum Coppelmans | Tuinmeubelen | Tuinstoelen

Het materiaal van onze tuinstoelen

In de vestigingen van tuincentrum Coppelmans vindt u diverse soorten tuinstoelen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

 • Verstelbare tuinstoelen
 • Houten tuinstoelen
 • Aluminium tuinstoelen
 • Wicker tuinstoelen

Wij raden u aan om eens langs te komen in onze showroom en ga eens lekker zitten in één van onze tuinstoelen. Zo ervaart u zelf wat u het fijnst vindt zitten.Vragen? Onze tuinmeubel-experts staan in de showroom voor u klaar!

Tuincentrum Coppelmans | Tuinmeubelen | Tuinstoelen

Tuinstoelen kopen? Kom naar de tuinmeubel showroom bij Coppelmans

Bent u benieuwd geworden naar onze tuinmeubelen? Breng dan snel een bezoekje aan één van onze winkels en bekijk onze tuinmeubel showroom. Hier vindt u naast de tuinstoelen ook tuintafels, lounge sets en dining sets. Genoeg inspiratie dus voor in de tuin! U vindt onze winkels onder andere in Oss, Helmond en Valkenswaard. Bekijk de openingstijden van al onze winkels en dan zien we u hopelijk snel in de tuinmeubel showroom van tuincentrum Coppelmans!