Tuinkussens

Ben je op zoek naar nieuwe tuinkussens voor op jouw tuinmeubelen? Tuincentrum Coppelmans heeft precies wat je zoekt. Op onze afdeling tuinkussens vind je gegarandeerd de tuinkussens die bij jouw smaak aansluiten. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kussens voor de ligbedden die je al jaren hebt, of voor de lounge set die je vorige week hebt aangeschaft: Tuincentrum Coppelmans heeft het allemaal. Kom langs en bekijk ons ruime aanbod tuinkussens!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 273 producten

Tuinkussens-kopen

Tuinkussens-coppelmans-kopen

Tips bij het kopen van tuinkussens

Het kopen van tuinkussens kan nogal lastig zijn, maar wij van Tuincentrum Coppelmans zorgen ervoor dat het makkelijk voor je wordt gemaakt. Na het lezen van deze tips is het voor iedereen mogelijk!

  • Kies de juiste afmeting voor jouw tuinkussens. Wellicht weet je dit al lang, maar als je bijvoorbeeld zelf een tuinbank van pallets heeft gemaakt, is het handig om dit op te meten. Mocht je tuinkussens nodig hebben in een afwijkende maat dan bij ons in het tuincentrum, kun je gerust hulp vragen aan een medewerker.
  • Kies voor een stijl die bij jou en jouw tuin past. Tuincentrum Coppelmans heeft ontzettend veel verschillende soorten tuinkussens, waardoor het lastig kan worden om de juiste keuze te maken. Door vooraf alvast te bedenken voor welke stijl je kiest, wordt het makkelijk om in ons tuincentrum het perfecte paar te vinden. 
  • Matchende kussens of juist niet; het kan allemaal. Door tuinkussens te kopen kun je jouw stijl en smaak nog meer naar voren laten komen in jouw tuin, alles kan en alles mag dus!

ruim-assortiment-tuinkussens

Verschillende soorten kussens kopen

Bij Tuincentrum Coppelmans kun je terecht voor verschillende soorten tuinkussens, zoals:

  • Stoelkussens
  • Loungekussens
  • Kussens ter decoratie

Stoelkussens zorgen ervoor dat je gedurende lange tijd heerlijk kunt genieten van de stoelen in de tuin. Met de juiste tuinkussens voor de stoelen heb je nooit meer last van je rug en kun je urenlang blijven dineren. De loungekussens uit ons assortiment worden apart verkocht van de loungebank zelf, waardoor je kunt kiezen of je wellicht andere loungekussens op jouw loungebanken wil. Zo maak je van jouw tuin een plek die compleet voldoet aan jouw eisen. Als je alle tuinkussens hebt aangeschaft, is het ook tijd om te kijken naar de kussens ter decoratie. Deze kussens kunnen kleur geven aan jouw tuin of juist zorgen voor een goede basis. 

Tuinkussens veilig opbergen

Een tuinkussenbox zorgt ervoor dat je de tuinkussens veilig op kunt bergen in uw schuur of in de tuin zelf. Zo kun je de tuinkussens iedere keer dat je deze gebruikt gemakkelijk pakken en blijven de kussens veel langer mooi! In ons assortiment vind je naast tuinkussens dan ook een ruim  assortiment aan opbergboxen voor tuinkussens. 

loungekussens-kopen

Tuinkussens kopen bij Tuincentrum Coppelmans

Tuinkussens kopen doe je natuurlijk bij Tuincentrum Coppelmans. Ons aanbod is ruim, de prijzen laag en de kwaliteit van de tuinkussens is goed! Bekijk ons aanbod tuinkussens in één van onze vestigingen en wordt geïnspireerd. Bekijk alle soorten tuinkussens en de verschillende stijlen waarin de tuinmeubels zijn gefabriceerd. Wij hopen je snel terug te zien; onze medewerkers staan alvast klaar om je te mogen helpen. Voor vragen over ons assortiment tuinkussens kun je altijd contact met ons opnemen.