Knaagdieren

Wij verkopen onder andere hamsters, cavia's en ratjes en gerbils. Om jouw knaagdier goed te verzorgen ben je bij ons aan het juiste adres!

Veel lekkernijen, droogvoer, speeltjes, diverse soorten hooi en stro en natuurlijk prachtige binnen- en buitenhokken.

 

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 25 van 25 producten

Knaagdieren in huis: gezelligheid en liefde

Knaagdieren in huis zijn een aanwinst voor ieder gezin. Er bestaan ontzettend veel verschillende knaagdieren, waarvan wij er een aantal van verkopen in ons tuincentrum. Knaagdieren zijn geliefd als huisdieren in Nederland en bij kinderen doen knaagdieren het vrijwel altijd goed. Knaagdieren brengen gezelligheid en liefde in huis en er is altijd wel wat te kijken. Wij verkopen naast knaagdieren ook allerlei producten om de knaagdieren te verzorgen en te voeden. In ons assortiment vind je onder andere producten voor de volgende knaagdieren:

  • Cavia's
  • Hamsters
  • Ratten
  • Muizen
  • En nog meer...

knaagdieren-kopen-

Het verschil tussen een klein en groot knaagdier

Zoals je misschien weet zijn de meeste cavia's groter dan muizen en ratten. Cavia's zijn aanhankelijker dan hamsters, ratten en muizen. Kleinere knaagdieren leven meer zelfstandig en hebben minder aandacht nodig. Cavia's houden ervan om geaaid te worden en vinden het soms zelfs leuks als mensen met hun spelen. Echter, je zult wel moeten bedenken dat al deze knaagdieren iedere dag weer een schoon hok, vers drinkwater en voeding nodig hebben. Denk er goed over na voordat je een knaagdier als huisdier aanschaft. 

Cavia's en hamsters: knuffelbaar en geliefd bij kinderen

Cavia's en hamsters zijn knaagdieren die en knuffelbaar uiterlijk hebben. Cavia's zijn knaagdieren die het alleen niet goed overleven; het liefst hebben zij een maatje. Het wordt dan ook zeker aangeraden om twee cavia's tegelijkertijd te kopen. Hamsters zijn vooral nachtdieren, maar komen overdag soms ook tot leven. Cavia's en hamsters leven beide in een hok, maar kunnen ook prima in de huiskamer rondlopen. Wel zul je er dan rekening mee moeten houden dat de kabels verborgen zijn. Hokken, speelgoed en voeding voor cavia's en hamsters koop je natuurlijk bij Tuincentrum Coppelmans!

knaagdieren-coppelmans

Ratten en muizen: tam en makkelijk contact met mensen

Muizen staan erom bekend dat zij groepsdieren zijn, het is dus ook belangrijk om meerdere muizen tegelijkertijd te houden. Ratten zijn ontzettend slimme dieren die je zelfs zindelijk kunt maken. Ratten en muizen zijn wellicht minder populair als huisdier in Nederland, maar het zijn zeker leuke knaagdieren met karakter. Ratten en muizen zijn slim en vinden het leuk om met mensen te zijn. Voor hokken voor deze dieren ben je bij Tuincentrum Coppelmans aan het juiste adres en ook voor voedsel en leuk knaagdier speelgoed kun je bij ons terecht. 

Alles voor jouw knaagdier: Tuincentrum Coppelmans

Tuincentrum Coppelmans heeft een ruim assortiment aan knaagdieren en alle producten die deze dieren nodig hebben. Kom langs in onze dierenwinkel bij één van onze vestigingen om het complete assortiment te bekijken. De medewerkers op deze afdeling zijn echte dierenliefhebbers en vertellen je graag meer over de knaagdieren en de verzorging hiervan. Van hokken tot voeding: Tuincentrum Coppelmans heeft het allemaal. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen! 

Toch op zoek naar een ander huisdier? Overweeg een konijn!