Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen worden met het jaar meer populair. De reden hiervoor is dat ze steeds meer natuurgetrouwheid hebben en dat je meerdere jaren gebruik kunt maken van deze bomen. Bij kunstkerstbomen heb je vandaag de dag veel verschillende keuzes. Denk bijvoorbeeld aan inbegrepen verlichting, bomen met een sneeuw effect of een ruim scala aan afmetingen. Bij tuincentrum Coppelmans kunt u terecht voor alle soorten kunstkerstbomen tegen de scherpste prijzen. 

 

Kunstkerstbomen van Triumph Tree

Tuincentrum Coppelmans biedt een uitgebreide collectie kunstkerstbomen van Triumph Tree. Deze bomen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Dankzij een uniek procedé evenaart Triumph Tree moeder natuur zelf. Geen wonder dat dit merk al bijna een kwart eeuw moeiteloos de standaard zet.

Kunstkerstbomen van Black Box Trees

Bij Tuincentrum Coppelmans kunt u terecht voor een ruim assortiment van kunstkerstbomen van het merk Black Box Trees. De populaire series van dit merk zijn de Macallan of Frasier kunstkerstboom. Deze bomen hebben een karakteristiek model en biedt zich dan ook aan als een perfecte kerstboom voor in huis. De kunstboom is ieder jaar gemakkelijk op te bouwen en ook weer op te bergen in de passende doos. Wilt u dit product kopen? Bezoek dan een van onze vestigingen van Tuincentrum Coppelmans bij u in de buurt. U bent bij ons van harte welkom! 

Kunstkerstbomen van Everlands

Bij tuincentrum Coppelmans vindt u diverse kunstkerstboom van het merk Everlands. De populaire series van Everlands zijn o.a. Alaskan Snowy, Allison pine, lodge slim pine en de Grandis Fir. Bent u op zoek naar een mooie kunstkerstboom? Dan heeft Everlands vele verschillende soorten in het assortiment. Met een kunstkerstboom van Everlands haalt u de kerst in huis. Wilt u dit product kopen? Bezoek dan een de vestigingen van Tuincentrum Coppelmans bij u in de buurt. U bent bij ons van harte welkom! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 132 producten