Everlands

Twijfelt u nog of u dit jaar kiest voor een echte kerstboom of voor een kunstkerstboom? Bekijk dan eens de kunstkerstbomen van Everlands. Everlands heeft een zeer ruime collectie met veel verschillende soorten kunstkerstbomen. Bij de vestigingen van Coppelmans bent u dan ook op het juiste adres om deze kunstkerstbomen in het echt te bekijken. U vindt onze vestigingen onder andere in Nuenen, Helmond, Oirschot en Deurne.

Vernieuwend, hip en helemaal van deze tijd: kunstkerstbomen van Everlands

De collectie van Everlands is breed, vernieuwend en super hip. Uiteraard vindt u in de collectie de traditionele groene kunstkerstbomen, maar tegenwoordig zijn er ook kunstkerstbomen met bijvoorbeeld wat winterse sneeuw details op de takken. Of wat dacht u van zwarte kunstkerstbomen? Of goudkleurige kunstkerstbomen. Bij Coppelmans vindt u het allemaal!

 

 

 

 

 

 

De voordelen van Everlands kunstkerstbomen

Bij het aanschaffen van een kunstkerstboom zitten vele voordelen. Als u nog enige twijfel heeft, lees dan snel verder voor de verschillende voordelen:

  • Een nadeel kan zijn dat de kunstkerstboom duur is bij het aanschaffen. Maar houdt u er wel rekening mee, dat u jarenlang plezier heeft van een kunstkerstboom. Op langer termijn heeft u dit dan ook snel terugverdiend.
  • Een kunstkerstboom heeft geen last van het verliezen van naalden. Dat klinkt ideaal toch? Nooit meer naalden die u een half jaar later nog terug vindt onder de bank.
  • Er zijn soorten kunstkerstbomen waar de verlichting al in zit verwerkt. Everlands heeft ook enkele soorten kunstbomen met verlichting in hun collectie. Zo heeft u niet meer een los snoer met verlichting nodig. Dat klinkt ideaal toch?
  • Vroeger zagen kunstkerstbomen er erg nep uit. Tegenwoordig ligt er geen taboe meer op kunstkerstbomen. Dat komt omdat ze niet meer van echt te onderscheiden zijn!

Kunstkerstboom kopen bij tuincentrum Coppelmans

Bekijk hieronder al enkele kunstkerstbomen van Everlands. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de kunstboom. Wilt u de kunstboom in het echt zien? Kom dan langs in één van de 9 vestigingen van tuincentrum Coppelmans. Onze medewerkers staan hier voor u klaar en geven u graag advies, tips en beantwoorden al uw vragen. Kom dus langs bij Coppelmans voor heel veel kunstkerstboom inspiratie!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden