• Dieren

  Dieren

  Dieren

Dierenwinkel

Bij Tuincentrum Coppelmans hebben wij een ruim assortiment met benodigdheden voor dieren en accessoires voor zowel hondenkattenknaagdierenvogels en vissen. Op onze dierenafdeling vind je alles voor jow huisdier. Denk dan bijvoorbeeld aan voer, speeltjes, kussens, stro, drink- en voederbakjes. Heb je advies nodig over welke producten geschikt zijn voor jouw huisdier? Op de dierenafdeling in onze vestigingen loopt altijd iemand rond die je er alles over kan vertellen. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 293 producten

Het beste voor jouw huisdier

Het is natuurlijk voor jouw huisdier het beste wanneer hij of zij een goede conditie heeft. Daarom hebben wij bijvoorbeeld verschillende speeltjes. Naast dat het goed is voor de conditie is het natuurlijk ook erg leuk om met jouw huisdier te kunnen spelen. Wij verkopen bij Tuincentrum Coppelmans onder andere sterke touwen, balletjes in diverse maten, een kong waar je snoepjes in kunt verstoppen of wat dacht je van een stok met een speeltje daaraan. Dit is natuurlijk erg leuk voor jouw kat! Wat kun je nog meer bij ons vinden?

 • Hondenriemen
 • Kattenmanden
 • Krabpalen
 • Halsbandjes
 • Voer
 • Verzorgingsartikelen, zoals shampoo

Alles voor uw huisdieren vindt u bij Tuincentrum Coppelmans

Producten voor jouw huisdier van bekende merken

In onze winkels verkopen wij veel bekende merken. Denk dan bijvoorbeeld aan:

 • Beeztees
 • Pedigree
 • Royal Canin
 • Vitakraft

De medewerkers op onze dierenafdelingen kunnen je deskundig advies geven over bijvoorbeeld het voer voor jouw huisdier. Een goed eetpatroon voor jouw huisdier is natuurlijk belangrijk! Onze medewerkers laten je graag de opties zien voor jouw huisdier.

Tuincentrum Coppelmans | Dierenwinkel | Huisdieren

De dierenwinkel in de omgeving van Eindhoven

Ben je dus op zoek naar een dierenwinkel in de omgeving van Eindhoven met een ruim assortiment dierbenodigdheden? Kom dan naar één van de vestigingen van Tuincentrum Coppelmans. Het maakt niet uit welke huisdier je hebt, voor elk huisdier vind je speeltjes, voer of andere producten in ons tuincentrum. Voor het vermaak en verzorgen van jouw huisdier ben je in onze dierenwinkel op het goede adres! Bekijk de openingstijden op onze website en hopelijk tot snel bij één van de vestigingen van Coppelmans!

De Week van de Nestkast

In Nederland vindt van 9 tot en met 15 maart de Nationale Week van de Nestkast plaats, georganiseerd door Vogelbescherming Nederland en CJ Wildbird Foods.

Lees meer...
Ga ook bij- en vlindervriendelijk tuinieren

Zolang het sneeuwt of vriest kunnen we niet veel ondernemen in de tuin. De perfecte tijd om plannen te maken voor het komende tuinseizoen, lekker bij de verwarming met een kop kruidenthee of koffie erbij. Wil je nu eindelijk die vijver of moestuin aanleggen of een pergola bouwen? En heb je wel genoeg wintergroene of juist bloeiende planten in de tuin?

Lees meer...
Vlinders tellen en vlindervriendelijke tips

Wie wordt er nu niet blij bij het zien van een vlinder? Net als bijen hebben deze delicate fladderaars het helaas moeilijk. Tal van instanties proberen er iets aan te doen. Jij kunt ook je steentje bijdragen...

Lees meer...