Autoparfum

Niets is zo fijn als een frisse en aangename geur in uw auto tijdens het rijden. Autoparfum is de oplossing om uw auto lekker te laten ruiken en tegelijkertijd vervelende geurtjes te elimineren.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 59 van 59 producten

Waarom autoparfum?

Na verloop van tijd kunnen er onaangename geurtjes in uw auto ontstaan, bijvoorbeeld door etensresten, sigarettenrook, huisdieren of vochtigheid. Dit kan niet alleen onprettig ruiken, maar ook ongezond zijn en zelfs de veiligheid van het rijden in gevaar brengen. Met autoparfum kunt u deze geuren gemakkelijk en snel elimineren. Bovendien geeft het uw auto een frisse en aangename geur die het rijden nog plezieriger maakt.

Assortiment autoparfum

Bij Tuincentrum Coppelmans vindt u een ruim assortiment aan autoparfums van verschillende merken en geuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit bekende merken zoals Maison Berger Paris, WoodWick en Yankee Candle. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten geuren beschikbaar, zoals bloemige geuren, fruitige geuren en houtachtige geuren. Hierdoor vindt u altijd een autoparfum dat bij uw persoonlijke voorkeur past.

Hoe gebruikt u autoparfum?

Het gebruik van autoparfum is eenvoudig en snel. U kunt het autoparfum gemakkelijk bevestigen aan bijvoorbeeld uw ventilatierooster, waarna het parfum de geur verspreidt door de luchtstroom.