• Hoezen &

    Opbergboxen

Hoezen en opbergboxen

Om lang te kunnen genieten van jouw tuinmeubelen raden wij je aan om de juiste beschermhoes of opbergbox te gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld in de winter geen ruimte hebt om jouw lounge set of dining set op te ruimen, kun je hiervoor een beschermhoes gebruiken. In de vestigingen van tuincentrum Coppelmans vind je beschermhoezen in diverse afmetingen van AeroCover. Bij ons vind je een passende tuinmeubelhoes!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 64 producten

De juiste beschermhoes of opbergbox kopen

Wanneer je mooie tuinmeubelen hebt, dan ben je daar vast en zeker erg zuinig op. Daarom raden wij je altijd aan om een passende beschermhoes de kopen om zo jouw lounge set of dining set te kunnen beschermen. Een beschermhoes moet nooit te groot of te klein zijn; hij moet perfect passen. Wanneer je een hoes hebt met de verkeerde afmetingen, kan bijvoorbeeld de wind gemakkelijk onder de hoes komen. Meet daarom goed de lounge set op en tel daar ongeveer 10 tot 20 centimeter bij op, dan heb je de juiste afmeting. Het is goed om te weten dat een beschermhoes goed moet kunnen ventileren. Er moet bijvoorbeeld altijd een afstand zitten tussen de tuintafel en de hoes. Zo voorkom je vochtplekken op de tuintafel. Het water moet altijd de mogelijkheid hebben om van de hoes af te lopen. De hoezen van AeroCover zijn in diverse afmetingen bij tuincentrum Coppelmans verkrijgbaar.

De beschermhoezen van AeroCover

Met een beschermhoes van AeroCover bescherm je de tuinmeubelen tegen alle weersomstandigheden. Zo heb je dus jarenlang plezier van jouw tuintafel, tuinstoelen of lounge set. Bij tuincentrum Coppelmans vind je onder andere de volgende beschermhoezen:

  • Parasolhoes
  • Loungesethoes
  • Tuinsethoes
  • Tuinkussentas

De hoezen van AeroCover zijn gemaakt van een speciale, ademende stof. Deze stof is ook waterbestendig waardoor het schimmelvorming tegen zal gaan. De hoezen van AeroCover zijn in vele soorten en afmetingen bij ons verkrijgbaar. Wat zijn de voordelen van AeroCover beschermhoezen?

  • Bij aankoop van een beschermhoes krijg je een handige opberg tas.
  • De hoezen beschermen de tuinmeubelen tegen vocht, vuil en UV-straling
  • Alle hoezen van AeroCover hebben een koord met stopper, zodat je de hoes goed kunt bevestigen.

Bescherm jouw tuinmeubelen met een hoes van AeroCover

Bij tuincentrum Coppelmans ben je dus op het juiste adres voor beschermhoezen van AeroCover. In onze vestigingen vind je ook handige opbergboxen voor jouw tuinkussens. Vergeet ook deze niet goed op te bergen om zo schimmelvorming tegen te gaan. Heb je vragen over de diverse hoezen en opbergboxen? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar! Je vindt onze vestigingen in onder andere Oirschot, Nuenen en Valkenswaard. Bekijk al onze vestigingen met de openingstijden en je bent bij tuincentrum Coppelmans van harte welkom!

Onze parasols en schaduwdoeken