• Tuingereedschap

  Tuingereedschap

  Tuingereedschap

Tuingereedschap

Goed tuingereedschap voor het onderhouden van uw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Of er nu een schutting gaat zetten of een vijver gaat graven: Tuincentrum Coppelmans heeft alles in huis in huis. Ook hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap, elektrische grasmaaiers, snoeischaren en schoffel in diverse merken en dus ook in verschillende prijsklassen.

Tuingereedschap is er om het tuinieren zo makkelijk mogelijk te maken! U kunt bij Tuincentrum Coppelmans terecht voor vele soorten en varianten tuingereedschap. Het maakt echt niet uit of u nu iets zoekt om bloembollen te planten, graszoden te plaatsen of om een vijver in te graven. Voor iedere klus kunt u bij ons terecht. In onze vestigingen verkopen wij onder andere merken zoals WOLF-Garten en Talen Tools

Wat is basis tuingereedschap?

Het maakt niet uit of u een tuin of balkon heeft. Een set met basis tuingereedschap is altijd handig en kan niet ontbreken. Gebruik het gereedschap bij de (kleine) klusjes en u zult zien dat u plezier heeft in het tuinieren. Wat is er handig om in de basis set tuingereedschap te hebben?

 • Hark - Wilt u tuin gemakkelijk netjes houden? Gebruik dan een hark. Dit is handig om bijvoorbeeld bladeren of tuinafval bij elkaar te harken. 
 • Schoffel - Van onkruid worden we niet blij! Onkruid verwijderen en de grond losmaken, kunt u het best met een schoffel doen. 
 • Snoeischaar - Voor het snoeien van struiken, planten en bomen kan een snoeischaar natuurlijk niet ontbreken!
 • Plantenschepje - Om gemakkelijk bijvoorbeeld bloembollen te kunnen planten, is een plantenschepje erg handig!
 • Spade - Om te kunnen spitten en scheppen, heeft u een spade nodig. Deze zijn in diverse maten bij Tuincentrum Coppelmans te verkrijgen.

Snoeigereedschap: diverse soorten

Sommige planten moet en echt gesnoeid worden. Om dit gemakkelijk te kunnen doen, heeft u aan een standaard snoeischaartje niet genoeg. Goed snoeigereedschap heeft te maken met de afmeting van de takken die gesnoeid moeten worden, maar ook met de dikte van de takken. Waar kunt u bijvoorbeeld mee snoeien? 

 • Takkenschaar - Een takkenschaar is perfect voor het knippen van stevige, dikke takken. Een takkenschaar heeft vaak lange armen waardoor er meer kracht gezet kan worden en er uiteindelijk makkelijker gesnoeid kan worden. 
 • Snoeischaar - Een 'simpele' snoeischaar is altijd handig om te hebben. Een snoeischaar wordt ook wel kniptang genoemd. Gebruik heb voor het gewone snoeiwerk, zoals een bos bloemen waar een stuk af moet, rozen of kleine plantjes.
 • Heggenschaar - Een heggenschaar is natuurlijk voor het grove werk en heeft dan ook een groot snijvlak en langere armen waardoor er gemakkelijk kracht gezet kan worden. Grote stukken kunnen dan in één keer geknipt worden. Sommige heggenscharen hebben een wel hele handige functie: de armen kunnen verlengd worden. 

Allerlei soorten snoeigereedschap vindt u natuurlijk in één van onze vestigingen van Tuincentrum Coppelmans. Vraag gerust onze medewerkers om advies en tips bij het gebruik van dit gereedschap. Ook voor elektrisch tuingereedschap bent u bij Tuincentrum Coppelmans op het juiste adres. 

Tuingereedschap kopen bij Tuincentrum Coppelmans

Naast de harken, schoffels en snoeigereedschappen vindt u bij Tuincentrum Coppelmans natuurlijk ook alles voor uw vijver, gazon en tuinverlichting. Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen, zoals in Helmond, Nuenen, Valkenswaard en Oss om inspiratie op te doen. Onze experts kunnen u alles vertellen op het gebied van tuintrends. Bekijk de openingstijden van al onze vestigingen en dan zien we u hopelijk snel! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 94 producten