Tips voor het kiezen van tuinverlichting

Met buitenverlichting maakt u uw tuin vooral gezellig, maar wist u dat de tuinlampen ook een andere functie hebben, namelijk veiligheid. Door uw tuin te verlichten met buitenlampen kunt u ook in het donker goed zien waar u loopt. Bij Coppelmans vindt u een zeer ruim assortiment met tuinverlichting. Wij hebben voor u enkele tips op een rij gezet waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste tuinverlichting:

  • Gaat u uw tuin opknappen, dan is het verstandig om ook een plan op te stellen voor de verlichting. Zo kunnen er bijvoorbeeld alvast kabels worden gelegd die u later kunt gebruiken om de tuinverlichting te plaatsen.
  • Probeer een goede balans te creëren tussen donker en licht. Te veel verlichting is niet mooi, maar te weinig verlichting in de tuin is ook niet de bedoeling. 
  • Tuinverlichting is er in diverse kleuren. Houdt u liever van gekleurde verlichting of toch de neutrale kleuren. Bij tuincentrum Coppelmans vindt u het allemaal!
  • Wist u dat fel licht meer stroom kost dan zacht licht?
  • Heeft u een mooie boom of bamboe in de tuin staan? Dan is het extra mooi om deze door middel van een grondspot in the spotlight te zetten.

Hoe werkt solar tuinverlichting?

Er zijn diverse soorten tuinverlichting. Denk dan aan paaltjes die u in de grond kunt steken, spots voor in de grond of wandverlichting. Al deze soorten buitenverlichting vindt u bij Coppelmans in diverse kleuren en maten. Maar er zit ook een verschil in de lamp zelf. Tegenwoordig zien we veel solar tuinverlichting. Solar tuinverlichting werkt op zonne-energie en is daarom super duurzaam. Solar tuinverlichting is eigenlijk voorzien van mini zonnepanelen die de zonnestralen opvangen en deze vervolgens omzetten naar energie. Al deze energie wordt in een accu opgeslagen en zodra het donker wordt, gaan de solar lampen aan. Een groot voordeel van deze soort tuinverlichting is dat u geen bedrading aan hoeft te leggen. Wel is het belangrijk om de lampen in de tuin te plaatsen waar ze ook daadwerkelijk de zonnestralen kunnen opvangen.

Tuincentrum Coppelmans | Tuinverlichting | Solar buitenverlichting

Koop buitenverlichting en tuinverlichting bij tuincentrum Coppelmans

Bent u dus op zoek naar tuinverlichting? Of het nu LED tuinverlichting is of solar buitenverlichting; bij de vestigingen van tuincentrum Coppelmans vindt u een zeer ruim assortiment van het de beste tuinverlichting. Maak dus uw tuin gezellig met de buitenverlichting en geniet van de gezellige zomeravonden. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen u advies geven welke tuinverlichting het best in uw tuin past. Kom snel langs in één van onze vestigingen in bijvoorbeeld Nuenen, Helmond of Oisterwijk en kies de mooiste tuinverlichting uit!

Openingstijden vestigingen

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden