• Gewasbescherming

    Gewasbescherming

    Gewasbescherming

Gewasbescherming

Gewasbescherming is er in overvloed, maar voordat u overgaat tot het bestrijden van luizen, rupsen en ander ongedierte kunt u zich afvragen of de plant wel op een goede plaats staat. Een plant die al niet lekker groeit, staat vaak op een verkeerde plek. De grond kan bijvoorbeeld te nat of te droog zijn of de standplaats is voor deze plant wellicht te zonnig of te donker. Mocht u desondanks de beestjes te lijf willen gaan, laat u zich dan goed voorlichten en lees goed de gebruiksaanwijzing. U kunt ook bij Tuincentrum Coppelmans terecht voor bestrijdingsmiddelen van onder andere ECOstyle en Protect Garden. Deze bestrijdingsmiddelen kunt u gebruiken tegen onder andere mollen, muizen en groter ongedierte.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 66 producten

Beschermingsmiddelen van ECOstyle en Protect Garden

Bij Tuincentrum Coppelmans vindt u diverse beschermingsmiddelen van ECOstyle en Protect Garden. Deze merken hebben producten voor het beschermen van het gewas om zo vervelende problemen te voorkomen of op te lossen. De producten van ECOstyle en Protect Garden zijn verantwoord in het gebruik en kunt u prima gebruiken. Wanneer u een plant in de tuin heeft die last heeft van een schimmel of luis, kunt u bijvoorbeeld een stukje van de plant meenemen of maak een foto van de plant. Onze medewerkers kunnen u vervolgens adviseren welke bestrijdingsmiddelen u het best kunt gebruiken om het probleem op te lossen. Bij Coppelmans vindt u uiteraard ook bestrijdingsmiddelen voor de buxusmot of buxusrups. Kom langs en vraag onze medewerkers om advies!

Hoe kunt u gewasbescherming het best gebruiken?

Wanneer u in één van onze vestigingen het juiste product heeft gevonden, raden wij u aan om verantwoord met de bestrijdingsmiddelen aan de slag te gaan. Daarom hebben wij enkele tips voor u voor het gebruik van gewasbescherming:

  • Lees voor gebruik altijd het etiket op de verpakking goed door. Hier staat belangrijke informatie hoe u het product op een goede en verantwoorde manier moet gebruiken.
  • Veiligheid staat altijd voorop. U moet er bijvoorbeeld rekening mee houden dat er geen kinderen in de buurt zijn en houd altijd rekening met de kleding die u aantrekt.
  • Wanneer u klaar bent is het belangrijk om alle spullen goed schoon te maken voor een volgend gebruik.

Tuincentrum Coppelmans | Gewasbescherming | Bestrijdingsmiddelen

Diverse gewasbescherming koopt u bij Tuincentrum Coppelmans

Loopt u met uw planten tegen een probleem aan en weet u niet hoe u dit moet oplossen? Kom dan snel langs in één van de Coppelmans vestigingen. Onze medewerkers geven u graag deskundig advies over de diverse bestrijdingsmiddelen die u veilig en verantwoord kunt gebruiken. Maak een foto van de plant of neem een stukje mee, zodat wij goed kunnen achterhalen wat het probleem is. U vindt onze winkels onder andere in Nuenen, Oss en Deurne.