Triumph Tree

Triumph Tree kerstbomen en kerstdecoratie vindt u bij Tuincentrum Coppelmans. Wij hebben in ons tuincentrum een uitgebreid assortiment aan kerstartikelen en een inspirerende kerstshow. U vindt hier vele diverse kunstkerstbomen en bijbehorende verlichting en accessoires, waarmee we u graag   inspireren voor een prachtige kerst! Het merk Triumph Tree biedt kwalitatieve kerstbomen aan die er niet alleen zeer realistisch uit zien, maar ook nog eens voldoen aan de richtlijnen op het gebied van veiligheid en zijn voorzien van brandvertragende materialen. Niet alleen voor kunstkerstbomen is Triumph Tree een goede keuze, ze bieden ook verschillende decoraties aan, om uw huis prachtig te decoreren. De kunstkerstbomen gaan jaren mee en u zult er dan ook ieder jaar weer opnieuw heel veel plezier van hebben! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden

Triumph Tree artikelen kopen bij Coppelmans

U vindt bij onze vestigingen verschillende artikelen van het merk Triumph Tree. Zo kunt u denken aan onder andere: 

Via onze website kunt u het online assortiment bekijken, inclusief details en productinformatie. Voor het volledige aanbod, kunt u ook terecht in onze tuincentra, waar u uiteraard tevens onze medewerkers om advies kunt vragen. Voor alle artikelen van Triumph Tree geldt dat deze zijn gemaakt op zeer veilige wijze. De takken zijn daarnaast niet te onderscheiden van echte takken. Ieder jaar kunt u de kerstboom weer in elkaar zetten, of de slingers of krans ophangen, zónder last te hebben van uitvallende naalden enzovoort. 

Triumph Tree collectie CoppelmansTriumph Tree: méér dan alleen kerstbomen

Het merk Triumph Tree is beroemd vanwege de prachtige kerstbomen, maar ook voor andere kerstartikelen is dit merk een goede keuze. Zo zijn er prachtige kransen te vinden van dezelfde kwaliteit, evenals kerststlingers. U kunt er bij al deze artikelen voor kiezen om zelf kerstverlichting aan te brengen óf om een exemplaar te kopen inclusief kerstverlichting. Wanneer u eenmaal een prachtige Triumph Tree heeft, vindt u bij ons tevens voldoende kerstballen en andere kerstdecoraties om uw kerstboom prachtig te decoreren. Bekijk hieronder het aanbod aan Triumph Tree artikelen, of bezoek een van onze kerstshows voor meer kerst inspiratie!