Kerstverlichting

De gezelligste tijd van het jaar is natuurlijk kerst. Familie en vrienden komen bij elkaar om de feestdagen te vieren en gezellig met elkaar te eten en eventueel cadeau's uit te pakken. Maar wat is nu een kerst zonder een mooi versierde kerstboom en een prachtig versierd huis. Kerstverlichting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Kerstboomverlichting kun je natuurlijk binnenshuis voor de kerstboom gebruiken, maar ook zeker buitenshuis is er kerstverlichting verkrijgbaar. Hoe leuk is het om het huis ook buiten te versieren met prachtige kerstfiguren? Bij Tuincentrum Coppelmans vind je een zeer ruim assortiment met diverse soorten kerstverlichting. Bij het kiezen van de juiste kerstverlichting moet je rekening houden met een aantal belangrijke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuze.

Diverse soorten kerstboomverlichting

Normaal gesproken zouden we zeggen: less is more, maar tijdens de feestdagen mag er flink worden uitgepakt natuurlijk! Hoe meer kerstverlichting in de kerstboom, hoe beter natuurlijk. Daarom hebben wij bij Coppelmans een groot assortiment kerstboomversiering. Zo kun je de kerstboom helemaal naar wens versieren en inrichten. Wij hebben voor je de basis kerstverlichting op een rijtje gezet:

  • Cluster: Een bekende en meest verkochte vorm van kerstboomverlichting is clusterverlichting. Deze verlichting bestaat uit een snoer met hieraan kleine snoertjes met lampjes. Eigenlijk is dit een soort van 'boa' met minilampjes. Deze verlichting leg je op de takken van de kerstboom en binnen no time is de kerstboom of kunstkerstboom voorzien van vele lampjes.
  • Snake: Een goed alternatief voor clusterverlichting is snake verlichting. Deze verlichting bestaat uit één lichtstreng, zonder lus, met om de 2 centimeter een lampje.
  • Rice: Dan is er nog een ander alternatief voor kerstboomverlichting, dat is de rice verlichting. Dit snoer bestaat uit één lichtstreng, zonder lus, en heeft verlichting ter grote van een rijstkorrel.

Tuincentrum Coppelmans | Oss | Nuenen | Kerstverlichting | Kerstboomverlichting

Hoeveel lampjes in de kerstboom? 

Wanneer je de keuze hebt gemaakt welke soort verlichting je in de kerstboom gaat hangen, dan komt natuurlijk de volgende vraag: hoeveel lampjes heeft de kerstboom nodig? Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de kerstboom goed 'gevuld' is met mooie verlichting. Voor het bepalen van het aantal lampjes kun je de volgende richtlijnen aanhouden:

  • Boom 160 cm - minimaal 12 meter lampjes
  • Boom 180 cm - minimaal 14 meter lampjes
  • Boom 200 cm - minimaal 16 meter lampjes
  • Boom 220cm > - minimaal 18 meter lampjes

Aantal lampjes

Hoogte boom

Cluster

Snake

Rice

mini

 

100cm

768

 

160

120

 

150cm

1152

500

240

160

 

180cm

1536

500

240

180

 

200cm

2x1152

700

320

200

 

230cm

2x1536

700

360

240

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 136 producten