Kerst

Kerst: de gezelligste tijd van het jaar! Woont u in de buurt van een van de Coppelmans vestigingen? Kom dan eens gezellig langs. Naast onze nieuwe kerstshows kunt u ook bij ons terecht voor kunstkerstbomen en natuurlijk voor heel veel echte kerstbomen. De kerstshows zijn volledig ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te genieten van de kerst. U bent in één van onze winkels van harte welkom! 

Tuincentrum Coppelmans - Kerst

Roy Donders kerstballen collectie

Nieuw dit jaar in ons assortiment is de kerstballen collectie van Roy Donders. Onze creatieve afdeling heeft samen met de stylist van het zuiden de kerstballen ontworpen. In de collectie vindt u onder andere speciale gedenk-kerstballen, maar ook andere soorten. In totaal zijn er vijftien kerstballen ontworpen van hand geblazen glas. De kerstballen hebben een luxe uitstraling en zijn in in diverse soorten bij ons te koop.

Bekijk hier alle kerstballen!

Kerstversiering kopen bij Coppelmans

Alles, maar dan ook alles voor de kerst kunt u vinden bij Tuincentrum Coppelmans. Natuurlijk hebben wij kerstbomen en kunstkerstbomen, maar wat dacht u van mooie kerstversiering, zoals kerstballen, kerstslingers, pieken, kerstverlichting voor binnen en buiten en mooie kersthuisjes. Met al deze kerstversiering kunt u zelf de ultieme kerstsfeer in huis brengen! Kom langs bij één van onze vestigingen en laat u zich inspireren door al het moois.

Creëer uw eigen kerstdorp met Lemax

Staat de versierde kerstboom in huis? Dan kan een sfeervol kerstdorp van Lemax niet ontbreken om het hele kerst-plaatje compleet te maken. Bent u op zoek naar mooie Lemax kersthuisjes? Kom dan zeker langs bij één van onze Coppelmans winkels. In onze winkels waant u zich in een sfeervol Lemax paradijs. Hier vindt u kersthuisjes van de diverse Lemax thema's. Heeft u al een favoriet Lemax thema?

Bekijk hier onze Lemax huisjes!

Tuincentrum Coppelmans - Kerst

Wat zijn de kersttrends van dit jaar?

Ieder jaar staan er prachtige en sfeervolle kersttrends centraal. Ook bij tuincentrum Coppelmans! Wij toveren onze vestigingen helemaal om tot een prachtig kerstparadijs. Welke kersttrends kunt u bij ons vinden?

Under The Stars

Het combineren van uw huidige woonaccessoires met wat nieuwe kerstdecoratie past perfect bij dit thema. De kleuren zwart, wit, champagne en camel brown horen bij dit thema. Neutrale kleuren die perfect met uw interieur te combineren zijn.

Wild Glam

Bent u gek op goud en dierenprintjes? Dan past dit kerst thema helemaal bij u! Veel warmte en luxe dat is wat deze kerst trend uitstraalt met de glazen kerstballen, zijden bloemen en mooi mandwerk.

Pink Forest

Bent u een sprookjestype? Neem dan ook een kijkje bij dit thema. Kenmerkend voor dit thema is ook wel 'zoet'. Dat komt door de diverse kleuren, zoals roze, wit, paars en zilver in combinatie met hertjes en veel groen.

Tuincentrum Coppelmans - Kerst - Kersttrends

Christmas Eve

Traditioneel en klassiek; zo kunnen we dit thema het best omschrijven. Kleuren zoals goud, wit, kerstrood, en dennengroen zijn natuurlijk super herkenbaar als het gaat om een klassieke kerst. Een gezellig sfeertje is het zeker!

Wonderful Time

Bij traditionele kerstdecoratie denken we vaak aan de landelijke kersttrend, met Amerikaanse accenten. De kleuren bruin, rood, groen en goud worden bij dit thema veel gecombineerd met onder andere vogeltjes, hertjes en beren.

Mountain Lodge

Een trend die we elk jaar wel terug zien is de trend met de winterse uitstraling. Bij de trend 'Mountain Lodge' mag wit gecombineerd worden met allerlei blauwtinten. Haal het mooi sneeuwlandschap naar binnen tijden de feestdagen!

Nature's Gift

Romantisch, dat is Nature's Gift in één woord. Pasteltinten in combinatie met groen en grijs zorgt voor een zachte, rustige uitstraling deze kerst. De droogbloemen trend pas ook perfect bij dit thema!

Tuincentrum Coppelmans - Kerst - Kersttrends

Kerstshows bij tuincentrum Coppelmans

Bent u benieuwd geworden naar ons kerstassortiment? Kom langs langs in één van onze winkels. Wij toveren onze winkels ieder jaar om tot een een prachtig kerstparadijs. Wij zijn gevestigd in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard, Veldhoven Sondervick en Deurne. Kom dus gezellig langs! Graag tot ziens bij Tuincentrum Coppelmans!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 72 producten