Sfeervolle kerstshows

De magische Coppelmans kerstshows zijn weer open en het is elk jaar een uitje om de nieuwe kersttrends te komen bewonderen. Al jaren valt Tuincentrum Coppelmans in de prijzen met de beste kerstshows. Kom jezelf verbazen over het enorme assortiment! Van kerstdecoraties, kunstkerstbomen,  kerstbomen en kerstverlichting. De kerstshows zijn volledig ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te genieten van de kerst. We kijken uit naar je bezoek aan één van onze winkels!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 709 producten

Wat zijn de kersttrends van dit jaar?

Dit jaar zijn er een aantal duidelijke kersttrends te zien in de kerstshows. Elke Coppelmans vestiging maakt zijn eigen unieke kerstshow waar je deze trends op unieke wijze terug zult zien. Nieuwsgierig geworden? Wij zijn gevestigd in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard, Veldhoven Sondervick en Deurne.

Liefde tijdens kerst

Het thema 'Made With Love' staat volledig in het teken van de liefde. En dan bedoelen we alle liefde, in welke vorm dan ook. Na het afgelopen jaar kunnen we allemaal wel wat liefde gebruiken. De kleuren die bij dit thema passen, zijn voornamelijk rood in combinatie met hartjes, poppen en beeldjes.

Klassieke kerst

Uiteraard kan een klassiek kerstthema niet ontbreken. Daarom vind je dit jaar ook het thema 'Christmas Classics' terug in onze kerstshow. Dit jaar zien we veel vintage decoratie met kabouters terug in de kerstboom en kunnen de kleuren goud, rood, dennengroen én parelmoer prima met elkaar gecombineerd worden. Kies jij dit jaar voor klassiek?

Egels en eekhoons

Egels, eekhoorns en uilen passen prima in een herfstthema voor de feestdagen. In het thema 'Forest Friends' staat een herfstachtig bos centraal. Daarom zien we in dit thema veel bruine kleuren in combinatie met groen en wit. Hiermee kun je een natuurlijke en gezellige plek in huis creëren.

Zoet, zoeter, zoetst

Is jouw lievelingskleur roze? Dan is het thema 'Magical Garden' echt iets voor jou! Romantiek staat centraal in dit thema en dat zien we terug in de kleuren: roze, roze en nog eens roze! Van magnolia roze tot blush pink en van fluweel roze tot parelmoer roze. Oftewel: zoet, zoeter, zoetst!

Warme appeltaart

Wanneer je aan de winter denkt, dan denk je waarschijnlijk aan warme chocolademelk met slagroom, warme appeltaart en lekkere snoepjes. Oftewel het winter thema 'Winter Joy'! Kleuren die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden zijn blauw, bruin, wit en oranjetinten.

Goud met engeltjes

Kies je dit jaar voor een luxe, rustige uitstraling van je boom? Dan is het thema 'Bright Luxury' wat voor jou! Goud staat centraal in combinatie met engeltjes in diverse stijlen, vormen en soorten. Dit thema heeft iets weg van een Grieks sfeertje en is daarom ook goed te combineren met dennengroen.

Retro stijl

Met dit thema gaan we eigenlijk terug in de tijd. Denk dan aan droogbloemen, patronen in retro stijl en prachtige pluimen. Dit allemaal gecombineerd met bruintinten en dennengroen. De opvallende kersthangers, zoals wijnflessen, een jukebox en saxofoonplaat die we vorig jaar zagen, passen perfect in dit thema.