Kerst

De magische Coppelmans kerstshows zijn weer open en het is elk jaar een uitje om de nieuwe kersttrends te komen bewonderen. Al jaren valt Tuincentrum Coppelmans in de prijzen met de beste kerstshows. Kom jezelf verbazen over het enorme assortiment kerst! Van kerstdecoratieskunstkerstbomen,  kerstbomen en kerstverlichting. De kerstshows zijn volledig ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te genieten van de kerst. We kijken uit naar je bezoek aan één van onze winkels!

Wat zijn de kersttrends van dit jaar?

Dit jaar zijn er een aantal duidelijke kersttrends te zien in de kerstshows. Elke Coppelmans vestiging maakt zijn eigen unieke kerstshow waar je deze trends op unieke wijze terug zult zien. Nieuwsgierig geworden? Wij zijn gevestigd in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard, Veldhoven Sondervick en Deurne.

Midnight Cocktail

Het thema 'Midnight Cocktail' gaat helemaal terug naar de jaren ‘20! Wij houden van dit thema, omdat hier een combinatie te vinden is van de kleuren middernachtblauw, donkerrood, goud en zwarte tinten combineert. Dit thema is perfect voor wie van luxueuze decoratie houdt. Het is ook de perfecte keuze als je op zoek bent naar zwarte kerstversiering. Aangezien zwarte tinten een belangrijke trend blijven in het interieur, is dit thema een must voor de feestdagen. Dit is eigenlijk een kerstthema, maar wist je dat de decoratie ook perfect is voor Oud & Nieuw? Vier kerst én ga knallend het nieuwe jaar in met ‘Midnight Cocktail’!

Pretty Pink

Wil je een thema wat een beetje anders is? En is jouw lievelingskleur roze? Dan is het thema ‘Pretty Pink’ wat jij nodig hebt! Dit thema is gebaseerd en geïnspireerd op het Franse Vogue Café. In dit thema zien we kleuren, zoals winters wit, kerstrood en zwart. Dit thema zorgt voor een Franse look die vooral heel zoet is. Macarons, roze champagne, parels en roze lippenstift zijn slechts enkele voorbeelden van de dingen die je veel zult zien. Cadeautasjes, geschenkdozen en linten in vrolijke kleuren zijn tevens ook niet te missen. Shop till you drop past is ook een onderdeel in dit thema, dus poedels, lippenstiften, stiletto's en parfum mogen niet ontbreken.

So this is Christmas

'So this is Christmas' is een populair kerstliedje, want wie kent het niet? Elk jaar krijgt dit thema een andere naam, maar het blijft een klassiek thema wat niet gemist mag worden in ons assortiment. Dit thema heeft een traditioneel Engels uiterlijk en dat komt door de lichte en donkere kleuren rood, goud, dennengroen en parelmoer. Elk jaar bevat het thema unieke decoraties. Dit jaar vind je diverse voertuigen, zoals een luchtballon, een koets, een stoommachine, een auto en een vliegtuig. Allerlei soorten kerstversiering voor in de kerstboom, maar ook om de rest van het huis mee te versieren. Met dit thema ga je helemaal terug in de tijd, naar het begin van de 20e eeuw.

Christmas Naturals

De kenmerken van het kerstthema ‘Christmas Naturals’ zijn de uitstraling van rust en lichte kleuren.Ben je dus een liefhebber van neutrale kleuren, dan is dit thema echt iets voor jou. Dit thema heeft veel witte en zilveren tinten gemengd met beige tinten, waaronder walnoot en toffee. Een onderdeel in dit thema is de zee. Denk aan zeedieren en oesters als kerstdecoraties. Deze decoratie is natuurlijk perfect voor in jouw kerstboom. Parelmoerglans zien we steeds meer terug in het interieur en ontbreekt dan ook niet in dit kerstthema. Goud, droogbloemen, klei en keramiek zorgen voor een rustige sfeer in jouw kerst paradijs. Maakt het jou ook zo blij?

Frozen Lake

Het sereen bevroren wit, zilver, mosgroen, mistig blauw en koele nachtblauwe tinten vormen het kleurenpalet van deze winterse kersttrend ‘Frozen Lake’. Het is een op de natuur geïnspireerd thema, dus we zien veel vogels in de bomen, ‘bevroren glas effecten’, dikke dekens en windlichten die veel sfeer creëren.

Together Again

Natuurlijk zal ook dit jaar een Scandinavische thema aanwezig zijn. Dit jaar heet dit ‘Together Again’. De traditionele rode en witte kleuren staan centraal. Omdat deze kleuren zeer traditioneel zijn, passen ze perfect bij het kerstseizoen. Gingerbread, kerstsokken en snoepfiguurtjes zijn enkele van de typische details die we zien, want die mogen natuurlijk niet ontbreken!

Bohemian Forest

Elk jaar wordt een kerstthema geïnspireerd door de natuur. Dit jaar is dat het thema ‘Bohemian Forest’. We zien veel bosdieren en kleuren terug in dit thema. Daarnaast staan DIY projecten centraal, zoals macramé en kerstkransen maken. Het zou leuk zijn om met familie of vrienden aan zo'n project te werken. De kleuren die bij dit thema horen zijn lila, mosgroen, kaneel, lichtgoud en wolwit.

La vie en rose

De serie 'Bridgerton' is de inspiratiebron voor het thema 'La vie en rose'. Dit thema wordt gekenmerkt door de zachte kleuren roze, parelmoer en winterwit, maar ook zien we veel fluweel, engeltjes, kandelaars en vintage serviesgoed. Kortom, het is een zacht, vrouwelijk en super romantisch!

Kerstshows bij tuincentrum Coppelmans

Ben je benieuwd geworden naar ons kerstassortiment? Kom langs langs in één van onze winkels. Wij toveren onze winkels ieder jaar om tot een een prachtig kerst paradijs. Wij zijn gevestigd in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard, Veldhoven Sondervick en Deurne. Kom dus gezellig langs! Graag tot ziens bij Tuincentrum Coppelmans!