Kerst

Kerst: de gezelligste tijd van het jaar! Woont u in de buurt van een van de Coppelmans vestigingen? Kom dan eens gezellig langs. Naast onze nieuwe kerstshows kunt u ook bij ons terecht voor kunstkerstbomen en natuurlijk voor heel veel echte kerstbomen. De kerstshows zijn volledig ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te genieten van de kerst.

Tuincentrum Coppelmans - Kerst

Roy Donders kerstballen collectie

Nieuw dit jaar in ons assortiment is de kerstballen collectie van Roy Donders. Onze creatieve afdeling heeft samen met de stylist van het zuiden de kerstballen ontworpen. In de collectie vindt u onder andere speciale gedenk-kerstballen, maar ook andere soorten. In totaal zijn er vijftien kerstballen ontworpen van hand geblazen glas. De kerstballen hebben een luxe uitstraling en zijn in in diverse soorten bij ons te koop.

Bekijk hier alle kerstballen!

Kerstversiering kopen bij Coppelmans

Alles, maar dan ook alles voor de kerst kunt u vinden bij Tuincentrum Coppelmans. Natuurlijk hebben wij kerstbomen en kunstkerstbomen, maar wat dacht u van mooie kerstversiering, zoals kerstballen, kerstslingers, pieken, kerstverlichting voor binnen en buiten en mooie kersthuisjes. Met al deze kerstversiering kunt u zelf de ultieme kerstsfeer in huis brengen! Kom langs bij één van onze vestigingen en laat u zich inspireren door al het moois.

Creëer uw eigen kerstdorp met Lemax

Staat de versierde kerstboom in huis? Dan kan een sfeervol kerstdorp van Lemax niet ontbreken om het hele kerst-plaatje compleet te maken. Bent u op zoek naar mooie Lemax kersthuisjes? Kom dan zeker langs bij één van onze Coppelmans winkels. In onze winkels waant u zich in een sfeervol Lemax paradijs. Hier vindt u kersthuisjes van de diverse Lemax thema's. Heeft u al een favoriet Lemax thema?

Bekijk hier onze Lemax huisjes!

Tuincentrum Coppelmans - Kerst

Wat zijn de kersttrends van dit jaar?

Ieder jaar staan er prachtige en sfeervolle kersttrends centraal. Ook bij tuincentrum Coppelmans! Wij toveren onze vestigingen helemaal om tot een prachtig kerstparadijs. Welke kersttrends kunt u bij ons vinden?

Ice Adventure

Hét thema van dit jaar is 'Ice Adventure'. De naam zegt het eigenlijk al een beetje; dit thema staat in het teken van de Noordpool en de bekende kleuren, zoals wit, blauw, bruin en zilver zien we veel terug.

Red Velvet

Een kerstthema wat veel luxe uitstraalt is Red Velvet. Bij dit kleurrijke thema zien we ook veel printjes, kristallen en fluwele accenten. Kleuren die goed te combineren zijn, zijn roze, rood, paars, groen en goud.

Country Christmas

Bij traditionele kerstdecoratie denken we vaak aan de landelijke kersttrend, met Britse accenten. De kleuren bruin, rood, groen en goud worden bij dit thema veel gecombineerd met onder andere vogeltjes en hertjes.

Tuincentrum Coppelmans - Kerst - Kersttrends 2019

Embrace Nature

Wanneer u een echte natuurliefhebber bent, past dit thema helemaal bij u. De kleur die hier centraal staat, is natuurlijk groen. De kleur groen in combinatie met hout tinten en mosterdgoud zorgt voor een een warm en sfeervolle kerst.

December to Remember

Het thema December to Remember is een traditioneel en nostalgisch kerstthema. Kenmerkend voor deze trend zijn de opvallende kerstmannen en elfjes. Kleuren die bij elkaar passen, zijn wit, zilver, rood, turquoise, roze en groen.

Christmas Rituals

Bent u meer een stoer type? Dan past het thema Christmas Rituals perfect bij u. Deze trend zorgt voor een stoere, urban, maar toch ook landelijke look tijdens de feestdagen. Kleuren die we veel zien, zijn zwart, wit, blauw en hout tinten.

Chrystal Ball

Bent u een sprookjestype? Neem dan ook een kijkje bij dit thema. Kenmerkend voor dit thema is ook wel 'zoet'. Dat komt door de diverse kleuren, zoals roze, wit, paars en zilver in combinatie met zwanen, feeën en elfjes.

Tuincentrum Coppelmans - Kerst - Kersttrends 2019

Kerstshows bij tuincentrum Coppelmans

Bent u benieuwd geworden naar ons kerstassortiment? Kom langs langs in één van onze winkels. Wij toveren onze winkels ieder jaar om tot een een prachtig kerstparadijs. Wij zijn gevestigd in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard, Veldhoven Kapelstraat, Veldhoven Sondervick en Deurne. Kom dus gezellig langs! Graag tot ziens bij Tuincentrum Coppelmans!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden