Winglinks

LEDWIN streeft er naar om uitsluitend de hoogste kwaliteit led verlichtingsproducten te leveren. Het is onze missie om voor professionals en ook eindgebruikers een zo perfect mogelijk product te bieden. Ledwin verlichting is de absolute top op het gebied van feestverlichting.

Onze bekendste serie is de lijn koppelbare led verlichting van winglinks. Winglinks onderscheiden zich van concurrerende merken door hun unieke vleugelkoppelingen (“wing-links”) die koppelen makkelijk maken in alle weersomstandigheden.

De IP klasse (die de waterdichtheid aangeeft) is IP65 danwel IP67, hetgeen betekent dat er in vergelijking met de IP44 verlichting van andere merken veel minder roestvorming en dus uitval plaatsvindt.

Robuust rubberen kabel en de hoogste kwaliteit led chips uit eigen fabriek garanderen een lange levensduur zonder problemen. Professionals zijn al jaren fan van Ledwin. Consumenten ontdekken deze bijzondere kwaliteit nu in toenemende mate via de betere tuincentra, hoveniers en geselecteerde online kanalen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden