Lumineo

Het wordt buiten donkerder en binnen gaat aan het eind van de middag al wat verlichting aan: dat is de maand december. Wanneer u op zoek bent naar sfeervolle kerstverlichting, dan is het zeker de moeite waard om de collectie van Lumineo te bekijken. In de collectie vindt u diverse soorten verlichting voor zowel binnen als buiten. In de winkels van tuincentrum Coppelmans bent u op het juiste adres voor sfeerverlichting van Lumineo.

Kies uw favoriete kerstverlichting van Lumineo

In het assortiment van Lumineo vindt u alles als het gaat om sfeerverlichting tijdens de de feestdagen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Kerstverlichting voor buiten
  • Objecten, zoals lantaarns en figuren die verlicht zijn

Het assortiment van Lumineo is onderverdeeld in diverse producttypes:

  • Durawise: Dit is op basis van batterijen en is zeer geschikt voor zowel binnen als buiten. Met LED Durawise hoeft u dus geen stekker in het stopcontact te steken en heeft u geen verlengsnoer nodig.
  • Duracharge: Dit is een milieuvriendelijke manier van verlichting laten branden. Dit is niet op batterij of door middel van een stekker. Deze sfeerverlichting is oplaadbaar door middel van een USB.
  • APP-Control: Om helemaal met de tijd mee te gaan is het met Lumineo ook mogelijk om de verlichting te laten branden door middel van een app. Kies via de app de juiste sfeer.

Overigens heeft Lumineo ook een special assortiment speciaal voor tuinverlichting: Lumineo Garden.

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk kenmerk van Lumineo: LED verlichting

We kunnen er tegenwoordig natuurlijk niet meer omheen: LED verlichting. Wanneer u ervoor kiest om over te gaan op LED verlichting brengt dat vele voordelen met zich mee. Die hebben we even voor u op een rijtje gezet:

  • LED verlichting is écht een stuk energiezuiniger dan gewone lampen. De LED lampen zijn misschien iets duurder bij de aankoop, maar uiteindelijk op langer termijn een stuk goedkoper.
  • In tegenstelling tot gewone lampen wordt een LED lamp niet warm.
  • Wanneer u een gewone lamp aandoet, kan het even duren voordat deze goed licht geeft. Een LED lamp geeft meteen op volle sterkte licht.
  • LED lampen zijn milieu vriendelijk. Dat komt onder andere, omdat een groot deel van de lamp recyclebaar is.

Lumineo kerstverlichting koopt u bij Coppelmans

Bent u dus op zoek naar kerstverlichting en bent u benieuwd naar de verlichting van Lumineo? Dan is het zeker de moeite waard om eens langs te komen in één van onze negen Coppelmans vestigingen. Vraag gerust aan één van onze medewerkers wanneer u een vraag heeft over het assortiment van Lumineo. Hieronder kunt u al enkele producten zien, maar kom ook zeker bij ons langs!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden