De beste en mooiste kerstbomen selecteren wij zelf 

Men neme: frisse (Scandinavische) lucht, liefde en aandacht en een flinke portie vakmanschap.
De ingrediënten voor het kweken van de béste Nordmann.

Een kerstboom roept een gevoel van gezelligheid op. Helemaal als het een mooie, groene kwaliteitsboom is die in alle rust heeft kunnen wortelen, met liefde is grootgebracht en daarom verkozen is om in onze winkel te liggen.

Nordmann-kerstbomen zijn de béste kerstbomen. Het leven van deze boom, begint op zo’n 1.000 meter hoogte, in Georgië om precies te zijn. Want bomen die op deze hoogte wortelen, zijn extra krachtig. De zaden van deze bomen worden vervolgens geplant in Denemarken. De plek waar ruimte en schone lucht in overvloed aanwezig is. Dit alles onder professioneel toezicht. Met regelmaat vinden er keuringen plaats van externe controleurs. Zo staan we garant voor topkwaliteit.

In negen jaar tijd groeien onze Nordmannen uit tot krachtige kerstbomen. Het stralende middelpunt in jouw woonkamer. In die periode absorbeert de boom zo’n 50 kilo aan CO2. Voordat de boom dienstdoet in de huiskamer, heeft de Nordmann al een flinke bijdrage geleverd aan een beter milieu.

De Nordmann is een eerlijke boom. Onder goede omstandigheden uitgegroeid tot een volwaardige kerstboom. Tot op het laatste moment geworteld. De Nordmann wordt twee dagen voordat ‘ie in de winkel ligt gerooid. 

De kerstboom opzetten in 5 minuten, het kan!

Na de aankoop van de Easyfix vraag je jezelf af, waarom dit niet eerder is bedacht.
Het werkt als volgt:

De kerstboom die je uitzoekt bij je tuincentrum wordt daar alvast voorgeboord en voorzien van een transportnet.

Je laat de boom een nacht in een vortsbestendige omgeving acclimatiseren en dan kan het opzetten beginnen!

Plaats de easyfix op de plek waar je de boom wilt gaan plaatsen. Zet de boom op de pin, voeg wat water toe in het waterreservoir van de easyfix, knip het transportnet door en klaaarrrrr!

De boom staat kaarsrecht en kan versierd worden.

Volg deze 6 stappen en een prachtige boom is ‘t resultaat!

Stap 1:

Zet de voet op en begin de kunstboom van beneden uit op te bouwen en uit te vouwen. Probeer de onderkant van de takken zo plat mogelijk te laten. Een echte boom heeft namelijk ook platte takken.

Stap 2:

Decoreer de kunstboom met verlichting. Werk altijd van onder naar boven. Je hoeft niet perse met de snoer rond om de boom te gaan, maar ga wel met de snoer ook dieper in de boom. Hierdoor krijgt de boom meer diepte. 

Stap 3:

De basis van een gedecoreerde boom wordt altijd gevormd door kerstballen. Begin met de grootste ballen en verdeel deze over de boom. Door sommige ballen wat dieper in de boom te hangen, krijgt de boom meer perspectief.

Stap 4:

Ga zo verder met alle maten ballen. Zorg voor een geleide-lijke verdeling gelet op zowel de maat, de kleur maar ook mat of glans.

Stap 5:

Decoreer de boom met ornamenten, zijde bloemen, hangertjes e.d. Ook hierbij:
let op een gelijkmatige
verdeling en dieptewerking. 

Stap 6:

Ga zo verder met de ornamenten, de piek er eventueel op en klaar is de boom!