Lunchcafé De Tuynkamer in Veldhoven

Ons lunchcafé vind je bij Tuincentrum Coppelmans Veldhoven. Temidden van weelderige groene planten verwelkomt ons lunchcafé in Veldhoven je met open armen: geniet van een verrukkelijk ontbijt, rijkelijk belegde broodjes en de meest heerlijke koffie met vers gebak. Laat je inspireren door de groene pracht, de nieuwste lifestyleproducten en binnen- en buitentrends tijdens een bezoek aan Coppelmans in Veldhoven!

Lunchcafé De Tuynkamer in Veldhoven is geopend tijdens de openingstijden van Tuincentrum Coppelmans Veldhoven. Bekijk hier de openingstijden van Coppelmans Veldhoven.

green;#f3f5f0

Achtergrond

Wees welkom bij Coppelmans Veldhoven

Geniet van onze weergaloze lunchgerechten of deel gezellige kletsmomenten onder het genot van een dampend kopje koffie of thee. Ons veelzijdige lunchcafé staat klaar om je te verrassen met een overvloed aan keuzes. Neem gerust plaats en laat je verwennen!

Bij elk bezoek word je begroet met een hartverwarmende glimlach. Jouw aanwezigheid is een feestje voor ons! Voel je welkom en geniet van de ultieme gastvrijheid die Coppelmans Veldhoven te bieden heeft.

Openingstijden Lunchcafé De Tuynkamer

Bestellen of reserveren mogelijk: bel ons op 040 - 253 1743.

Maandag 10:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur
green;#f3f5f0

Achtergrond

Instagram De Tuynkamer