Ontdek de Gazon Revolutie van Pokon: Alles-in-1 voor een Super Gazon!

Tags:

Wil je graag je gazon verbeteren met één product dat alle benodigde voedingsstoffen bevat? Dan is de Gazon Revolutie van Pokon precies wat je zoekt! Deze speciaal ontworpen meststof bevat een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige ingrediënten, zoals kalk, magnesium, ijzer en andere essentiële voedingsstoffen die de groei en gezondheid van het gras bevorderen. Geschikt voor alle soorten gazons en toepasbaar in het voorjaar, de zomer en het najaar. Met de Gazon Revolutie breng je je gazon naar een hoger niveau en is je gazon na 35 dagen 50% voller. Ben jij je slechte gazon ook zo zat? Pokon gazon revolutie is alles in één voor een super gazon. In één zak zitten graszaden, meststoffen en een bodemverbeteraar. Super makkelijk want je hoeft geen andere producten meer te kopen en je bent in één keer klaar! Hoe het precies werkt? Bekijk hieronder de video! 

Een korte samenvatting:

Van maart t/m september is de Pokon Gazon Revolutie te gebruiken. Een keer in het voorjaar, een keer in de zomer en een keer in het najaar. Maai het gazon kort op de laagste maaihoogte. Maak het gazon vrij van mos onkruid en hark de grond los met een verticuteerhark. Zaai één keer over de lengte en één keer over de breedte van het gazon. Strooi 50 gram per vierkante meter (ongeveer één volle hand per vierkante meter). Besproei het gazon als het binnen 48 uur niet heeft geregend en houdt het gras 2 weken na het strooien nat. 

  • 50% voller gras na 35 dagen
  • 100% natuurlijk
  • in één zak zit genoeg voor een heel jaar
  • geschikt voor alle gazons
  • ultra gemak
  • veilig voor kind en dier

Het onderhouden van een prachtig gazon kan soms een uitdaging zijn, maar met de Gazon Revolutie wordt het een stuk eenvoudiger. Deze meststof is ontworpen om alle nodige voedingsstoffen aan je gras te leveren, waardoor het gezonder en sterker wordt.

Over Pokon

Pokon is een gerenommeerd merk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige tuinproducten. Ze begrijpen dat een mooi gazon essentieel is voor elke tuinliefhebber en hebben daarom de Gazon Revolutie ontwikkeld. Met deze innovatieve meststof biedt Pokon een alles-in-één oplossing voor een super gazon. Naast de Gazon Revolutie biedt Pokon ook een breed scala aan andere producten voor gazonverzorging, zoals onkruidverdelgers, mosbestrijders en graszaad. Met Pokon kun je ervoor zorgen dat je gazon er altijd op zijn best uitziet.

Pokon Gazon Revolutie kopen

Ben je enthousiast geworden over de Gazon Revolutie van Pokon? Goed nieuws! Je kunt dit geweldige product nu kopen in een van onze tuincentra. Bij Coppelmans vind je een uitgebreid assortiment aan tuinartikelen en professioneel advies om je te helpen bij het verzorgen van je gazon. Bezoek een van de Coppelmans tuincentra en ontdek hoe de Gazon Revolutie van Pokon je gazon naar een hoger niveau kan tillen. Wacht niet langer en geef je gazon de revolutie die het verdient!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Planten die goed tegen nattigheid kunnen

Het klimaat is duidelijk van slag. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum in tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...
Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Op zondag 28 en maandag 29 mei is het pinksterweekend. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Het is het moment om de tuin om te toveren tot een weeldige bloemenzee. Hoe? We vertellen het je graag!

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...