Groene Vaderdag cadeaus

Tags:

Op zondag 16 juni is het Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. In ons tuincentrum in Helmond, Nuenen, Oirschot, Heukelom, Oss, Valkenswaard, Veldhoven en Deurne vind je allerlei verrassende, leuke én praktische cadeaus die zeker een schot in de roos zijn. Of je vader nu groene vingers heeft of niet. En voor elk budget.  

Voor de tuinman

Voor vaders die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Geef hem een kruiwagen met leuke plantjes erin. Een goede snoeischaar met een zelf geschreven briefje met handige tips om zijn tuingereedschap goed te onderhouden of een mooie plant met een persoonlijk verhaal: Rozen voor liefde en waardering, Lavendel voor rust en ontspanning, groenteplant of fruitboompje als hij erg van koken houdt, een plant die bloeit in zijn favoriete kleur of een herinneringsplant die hem zal doen denken aan een vakantie of zijn geboorteplaats bijvoorbeeld. 

Voor de buitenkok

Voor de echte smulpaap kun je denken aan een (hang)mand of pot vol tomaten- of aardbeienplantjes en smakelijke kruiden, zoals rozemarijn, salie en tijm. Zoek er een lekker barbecue recept bij die je zelf uitschrijft alsof je hem zelf hebt bedacht en je hebt een ontzettend leuk en persoonlijk cadeau! 

Vaderdagcadeaus voor tuin en balkon

Voor pietje-precies

Voor mannen waarbij alles moet kloppen zijn er allerlei leuke cadeaus te vinden in ons tuincentrum in Helmond, Nuenen, Oirschot, Heukelom, Oss, Valkenswaard, Veldhoven en Deurne. Zoek naar connecties! Heeft je vader een mooie olijfboom in de tuin, koop dan bijvoorbeeld een Rozemarijn voor hem: een veelgebruikt kruid in de Italiaanse keuken. Hang de wijsneus uit en vertel hem dat een olijfboom natuurlijk niet zonder rozemarijn kan om het Italiaanse sfeertje écht naar je tuin te halen. Hetzelfde geldt voor Bougainvillea, citroenbomen, basilicum en jasmijn. Allemaal met het vleugje Italië. 

Voor de levensgenieter

Houdt je vader vooral van ontspannen genieten van het zomerse buitenleven? Kom dan eens bij ons langs. Wij weten zeker dat je in ons tuincentrum iets kunt vinden wat ervoor kan zorgen dat hij nog meer  geniet van zijn buitenruimte. Hulp nodig bij het uitkiezen van een cadeau? Spreek een van onze medewerkers aan en we denken graag met je mee! 

Vaderdagcadeaus voor tuin en balkon

Voor de dierenliefhebber

Water trekt dieren aan en brengt letterlijk leven in de brouwerij. Of het nu om vogels, egels, insecten of padden gaat. Kies voor een insectenhotel, egelhuisje, nestkast, voederschaal of -silo voor de vogels of een vleermuizenkast.

Het hele team van ons tuincentrum in Helmond, Nuenen, Oirschot, Heukelom, Oss, Valkenswaard, Veldhoven en Deurne wenst je een heel fijne Vaderdag en helpt je graag met het uitkiezen van een geschikt cadeau!

Voor de buitenkok

Sommige mannen vind je nauwelijks in de keuken, maar gaan wel helemaal los bij de barbecue. Misschien is zijn barbecue aan vervanging toe, of wil hij eens experimenteren met een keramische barbecue of rookoven. In ons tuincentrum in Helmond, Nuenen, Oirschot, Heukelom, Oss, Valkenswaard, Veldhoven en Deurne kun je kiezen uit heel veel verschillende barbecues en bijbehorende accessoires. Zoals een kleine barbecuetafel voor op de camping of het balkon, een speciale tangenset, pizzasteen, draaispit of extra grillplaat. En voor de echte smulpaap kun je ook denken aan een (hang)mand of pot vol tomaten- of aardbeienplantjes en smakelijk kruiden, zoals rozemarijn, salie en tijm.

Vaderdagcadeaus voor tuin en balkon

Voor pietje-precies

Moet hij in de schuur of garage telkens zoeken naar zijn tuinhandschoenen of snoeischaar? Kijk dan in ons tuincentrum in Helmond, Nuenen, Oirschot, Heukelom, Oss, Valkenswaard, Veldhoven en Deurne bij de handige opbergsystemen voor aan de wand, overzichtelijk ingedeelde kisten en kastjes,  hangers en liggers voor gereedschap aan de muur... Keuze te over.

Voor de levensgenieter

Houdt je vader vooral van ontspannen genieten van het zomerse buitenleven? Kijk bij ons dan eens naar een comfortabele tuinstoel, al dan niet met voetenbankje, een zitzak, een hangmat of extra (opklap)tafeltje. Een parasol of een parasolboom, zoals een dakplataan, biedt schaduw op hete, zonovergoten dagen, zodat hij nog langer buiten kan luieren. Er zijn ook trendy schaduwdoeken met verschillende patronen die hem deze zomer lekker koel houden. Een buitendouche of zwembad kan daar ook voor zorgen. Met een grote buitenlamp, feestelijk lichtsnoer, een vuurschaal, vuurfkorf of tuinhaard kan hij ook ’s avonds nog de bloemetjes buiten zetten.  

Vaderdagcadeaus voor tuin en balkon

Voor de dierenliefhebber

Water trekt dieren aan en brengt letterlijk leven in de brouwerij. Of het nu om vogels, egels, insecten of padden gaat. Is er geen plek voor een vijver, kijk dan bij de waterschalen, mini-vijvers en waterornamenten. Deze zijn er in alle mogelijke materialen, vormen en afmetingen. Heeft hij al een vijver? Geef hem dan een paar nieuwe vissen, oever- en waterplanten of fonteintje cadeau. Je kunt ook kiezen voor een insectenhotel, egelhuisje, nestkast, voederschaal of -silo voor de vogels of een vleermuizenkast.

Het hele team van ons tuincentrum in Helmond, Nuenen, Oirschot, Heukelom, Oss, Valkenswaard, Veldhoven en Deurne wenst je een heel fijne Vaderdag en helpt je graag met het uitkiezen van een geschikt cadeau!