Tags:

 

Kersttrend All About Stars

The stars are brightly shining

 

'All about Stars' is een kerstthema dat je meeneemt op een reis geïnspireerd door de klassieke schoonheid van Kopenhagen. Dit betoverende kerstdecor nodigt je uit om een wereld te ontdekken waar oud en nieuw harmonieus samenkomen. Bij de eerste stap over de drempel word je betoverd door de elegante papieren sterren die de kamer verlichten, als sprankelende gidsen door deze magische kerstervaring.

In de woonkamer word je verwelkomd door een moderne open haard, waarvan de dansende vlammen herinneringen oproepen aan kerstavonden uit het verleden. Trendy meubels bieden zowel comfort als stijl, en het stralende middelpunt van de kamer is de schitterende kerstboom. De boom is versierd met glinsterende ballen en sprankelende lichtjes, wat een symbool is van hoop en feestelijke vreugde. Onder de boom liggen prachtig ingepakte geschenken die wachten om te worden geopend, en je kunt bijna de opwinding van Kerstmis voelen.

 

Bekijk de gehele collectie

Laat je inspireren door onze prachtige inspiratie foto's

Bekijk de All About Stars collectie

Bekijk de gehele collectie

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zelf een kerstkrans maken

In deze blog ontdek je waarom het zelf maken van een kerstkrans de perfecte manier is om een persoonlijk tintje aan je kerstversieringen toe te voegen.

Lees meer...
Hoeveel lampjes in de kerstboom?

Hoeveel kerstlampjes heb je nodig voor in de boom? En welke soorten kerstverlichting zijn er?

Lees meer...
Hoe kies ik de juiste kerstboom

Wij helpen je bij de kunst van het kiezen van de ultieme kerstboom.

Lees meer...