Tags:

 

Kersttrend Funtasy

Sugary sweets & tasty treats

 

In het midden van het plein staat een prachtig verlicht reuzenrad dat alle aandacht trekt. Het draait langzaam rond en onthult een schat aan kerstcadeautjes, kleurrijke lolly's, knuffelige teddyberen en vrolijke notenkrakers. Het reuzenrad voelt als een enorme kerstboom, versierd met de schatten van Kerstmis. Als je omhoog kijkt, voel je de spanning en de opwinding van wat de feestdagen te bieden hebben.

De 'Funtasy' collectie trakteert je op een overvloed aan feestelijke lekkernijen. Speelse kerstboomversieringen zijn geïnspireerd door vrolijke kermisattracties en voegen een unieke en kleurrijke touch toe aan je kerstboom. Daarnaast is er een grote snoepkraam waar je de lekkerste traktaties kunt vinden. Levendige lolly's, glinsterende zuurstokken en zoete suikerspinnen prikkelen je zintuigen en brengen de kinderlijke vreugde in je naar boven.

 

Bekijk de gehele collectie

Laat je inspireren door onze prachtige inspiratie foto's

Bekijk de Funtasy collectie

Bekijk de gehele collectie

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zelf een kerstkrans maken

In deze blog ontdek je waarom het zelf maken van een kerstkrans de perfecte manier is om een persoonlijk tintje aan je kerstversieringen toe te voegen.

Lees meer...
Hoeveel lampjes in de kerstboom?

Hoeveel kerstlampjes heb je nodig voor in de boom? En welke soorten kerstverlichting zijn er?

Lees meer...
Hoe kies ik de juiste kerstboom

Wij helpen je bij de kunst van het kiezen van de ultieme kerstboom.

Lees meer...