Over Coppelmans

Al ruim 60 jaar leeft de Tuincentrum Coppelmans familie voor alles dat groeit en bloeit. Wijzelf, de leveranciers en kwekers, maar ook onze bezoekers. Allen behoren zij tot de familie. En familie betekent alles voor ons. Je zou het misschien niet verwachten, maar het gros van de tijd kunnen we zelfs met elkaar door één deur!

Zo tellen wij maar liefst 8 prachtige vestigingen in het gezellige Brabant. En de goedlachse en hardwerkende broers die het avontuur ooit begonnen, geven het stokje met liefde door aan de nieuwe generatie. Je kunt dus wel raden hoe trots we zijn. Waar ze vroeger als kinderen in de tuin liepen te wroeten, leiden ze nu met veel plezier, kennis, humor en ervaring, samen het bedrijf naar een nog betere toekomst.

Het familiegeheim

We willen je niet uit de droom helpen, maar dat is er eigenlijk niet. Hard werken, een oog voor detail, dagelijks naar de veiling en zorgen voor producten van de hoogste kwaliteit via de beste kwekers uit de regio en het hele land. Hart voor de zaak en hart voor elkaar. Zo is het volledige tuincentrum altijd in harmonie.

Coppelmans gelooft dat een bezoek aan ons tuincentrum veel meer moet zijn dan een snelle boodschap. Het is een beleving. Laat je verwennen door ons grote assortiment met dagvers aanbod. Waan je in een andere wereld met onze vele sfeerkamers en prijswinnende kerstshows, boordevol nieuwe trends voor huis en tuin. Schuif aan in ons tuincafé voor een overheerlijke lunch, tussen al het groen. En maak een gezellig praatje met alle medewerkers van onze familie. Zij staan altijd voor je klaar. Door dit alles durven wij een bezoek aan Tuincentrum Coppelmans met trots een uitstapje voor jong en oud te noemen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

 

Tot snel en veel liefs uit onze tuin!