Coppelmans Nuenen
Restaurant Kapperdoes • Dierenkliniek • Kids Jungle • 10.000 m2 tuininspiratie
achtergrond
Openingstijden
-
Maandag09:30 - 18:00
-
Dinsdag09:30 - 18:00
-
Woensdag09:30 - 18:00
-
Donderdag09:30 - 18:00
-
Vrijdag09:30 - 20:00
-
Zaterdag09:00 - 17:30
-
Zondag10:00 - 17:00
Aangepaste openingstijden
-
Opening kerstshow1 oktober10:00 - 17:00
Adres
- Kapperdoesweg 8
- 5674 CA Nuenen
- Plan je route
Contact
Word jij onze nieuwe collega?
- Vind hier jouw droombaan.
- Bekijk vacatures
Tuincentrum Coppelmans in Nuenen
Coppelmans Nuenen: waar groen en gezelligheid samenkomen! Langs de route tussen Nuenen en Eindhoven schittert ons prachtige tuincentrum. Ons nieuwe pand van wel 10.000 m2 opende haar deuren in 2018, en hoewel het groot is, ademt het nog steeds die warme en knusse sfeer. Een plek waar je niet alleen wordt geïnspireerd, maar waar je je ook meteen thuis voelt. [lees meer]
Bij Tuincentrum Coppelmans Nuenen laten we ons onderscheiden door een prachtig aanbod aan planten, gezellige snuisterijen, en de mooiste sfeer- en kerstartikelen. ‘We willen inspireren, en kwaliteit voor een eerlijke prijs leveren’. Onze grote dierenafdeling is zelfs voorzien van een hondenwasstraat en een volwaardige dierenkliniek. ‘Ook zijn wij ongelofelijk trots op onze jaarlijkse kerstshow, die al diverse malen de officiële prijs voor Beste Kerstshow van Nederland heeft gewonnen.’
Bij Coppelmans Nuenen draait het om een dag vol plezier voor het hele gezin. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!
- Snijbloemen afdeling
- Dierenafdeling
- Verkoop graszoden
- Restaurant
- Gratis Wifi
- Dierenarts
- Vijverwatertest
- Rolstoelen aanwezig
- Toiletten
- Wisselen gasflessen
- Bezorgservice
- Invalidenparkeerplaats
- Betalen met creditcard
- Contant betalen
- Kinderspeeltoestel
- Personenlift
- Nationale Tuinbon
- Inname VVV-Bon
- Coppelmans cadeaukaart
- Huisdieren Cadeaubon
lijn
Restaurant Kapperdoes:
Coppelmans Nuenen heeft een veelzijdig restaurant. Of je nu lekker wilt lunchen, een zakelijke bijeenkomst wilt houden of lekker een ochtend gaat flexwerken. Smaak, passie en gastvrijheid: die drie zaken staan centraal bij Kapperdoes. “Ik wil een foodcorner 2.0 presenteren”, vertelt chef-kok-restaurantmanager Guust. “Het ambacht moet herkenbaar zijn en ik wil elke keer een ‘wow-effect’ bewerkstelligen.” De gedreven chef-kok en restaurantmanager gaat bij voorkeur aan de slag met streekproducten van lokale leveranciers: “Eerlijke, mooie producten: daar draait het om!” Uiteraard maakt hij in de keuken gebruik van een paradepaardjes van de barbecueafdeling: de Big Green-Egg: “Hiermee gaan we smaak en beleving creëren.”
Meer info >>
