Decoris

Op zoek naar trendy kerstdecoratie? Bij ons vind je onder andere kerstballen van Decoris. Deze trendy kerstdecoratie is zeer goed van kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken. Het assortiment is zeer groot met kerstdecoratie in allerlei vormen en kleuren. Zo is er voor elk budget passende kerstdecoratie te vinden bij Coppelmans! Benieuwd naar het assortiment? Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 47 van 47 producten

Decoris: kerstdecoratie in diverse soorten en maten

Iedereen vindt het leuk om voor de feestdagen alles in huis te versieren en gezellig te maken. Hoe kan dat nu beter met de kerstdecoratie van Decoris. Het assortiment bestaat onder andere uit:

  • Onbreekbare kerstballen
  • Kunststof kerstballen
  • Kralenslingers
  • Kersthangers

Decoris speelt elk jaar in op de laatste kersttrends. Daarom vind je bij ons trendy kerstdecoratie in allerlei kleuren wat weer perfect past in jouw interieur.

Tuincentrum Coppelmans | Decoris kerstdecoratie

Kunststof kerstballen van Decoris

Veel kerstballen van Decoris zijn gemaakt van kunststof. Kunststof of plastic kerstballen hoeven er tegenwoordig niet anders uit te zien dan kerstballen gemaakt van glas. De kunststof kerstballen van Decoris hebben vele voordelen:

  • Wanneer een kerstbal gemaakt van glas valt, is hij kapot. Met kunststof kerstballen gebeurt dat niet.
  • Kinderen vinden kerstballen maar al te interessant en zullen ze misschien wel uit de kerstboom plukken. Ook dan zijn kerstballen gemaakt van kunststof een stuk handiger.
  • Huisdieren kunnen in huis soms druk zijn en dan is een kerstboom met glazen ballen niet heel handig.

Kerstdecoratie van Decoris kopen bij Coppelmans

Ben je op zoek naar kerstdecoratie in trendy kleuren? Zoek dan niet verder, want Decoris heeft kerstdecoratie in allerlei formaten en kleuren. De decoratie past in elke kerstboom en is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Bezoek één van de winkels van Coppelmans om het complete assortiment van Decoris te bekijken. Laat de feestdagen maar komen!

Openingstijden vestigingen Coppelmans