Specials

Specials zijn de speciale tuinmeubelen uit ons assortiment. Wellicht vallen zij niet altijd onder de tuinmeubelen, maar zijn het ook meer accessoires voor uw tuin. Zo vallen de ligbedden en partytenten onder de specials, maar hebben wij in ons tuincentrum nog meer producten op deze afdeling te koop. Kom langs om ons gehele assortiment specials te bekijken of word alvast geïnspireerd op onze website!

Partytenten kopen

Partytenten zijn een aanwinst voor iedere grote tuin. De opvouwbare partytenten van Royal Seasons zijn bestand tegen regen en met de juiste ondersteuning, ook tegen enige wind. Heb je binnenkort een feestje of etentje in de tuin gepland, maar ben je bang dat het gaat regenen? Dan zijn partytenten de perfecte oplossing. Aangezien de meeste partytenten opvouwbaar zijn, maakt dit het mogelijk om de tenten gemakkelijk op te slaan in de schuur. Zo heb je er geen last van, maar als je een partytent nodig hebt kun je deze altijd pakken! Koop jouw partytenten nu bij Tuincentrum Coppelmans.

Partytent-online-bestellen

Ligbedden van Royal Seasons

Will je van de zon genieten in eigen tuin op de meest luxe manier? Dan is een ligbed uit het specials assortiment wellicht wat voor je. Deze ligbedden zijn van het merk Royal Seasons, wat betekent dat zij van goede kwaliteit zijn. Combineer jouw ligbed met jouw overige tuinmeubelen en maak van deze verschillende meubelen één door onze tuinkussens. Kom langs om ons gehele assortiment ligbedden te bekijken, of koop nu jouw Royal Seasons ligbed in één van onze winkels.

Ben je klaar met de zon, maar wil je heerlijk in de schaduw liggen? Ons aanbod parasols en schaduwdoeken is enorm ruim en voorziet je van de perfecte zon/schaduw verhouding. 

Ligbed-online-bestellen

Meer uit het specials assortiment

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van ons specials assortiment? Kom dan langs bij één van de vestigingen van Tuincentrum Coppelmans in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard, Veldhoven Sondervick of Deurne. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en in onze tuincentra kun je terecht om ons complete specials assortiment te komen bekijken. Wel kun je op onze website natuurlijk alvast inspiratie opdoen. 

Parasols & schaduwdoeken