Specials

Specials zijn de speciale tuinmeubelen uit ons assortiment. Wellicht vallen zij niet altijd onder de tuinmeubelen, maar zijn het ook meer accessoires voor uw tuin. Zo vallen de ligbedden en partytenten onder de specials, maar hebben wij in ons tuincentrum nog meer producten op deze afdeling te koop. Kom langs om ons gehele assortiment specials te bekijken of wordt alvast geïnspireerd op onze website!

Partytenten kopen

Partytenten zijn een aanwinst voor iedere grote tuin. De opvouwbare partytenten van Royal Seasons zijn bestand tegen regen en met de juiste ondersteuning, ook tegen enige wind. Heeft u binnenkort een feestje of etentje in de tuin gepland, maar bent u bang dat het gaat regenen? Dan zijn partytenten de perfecte oplossing. Aangezien de meeste partytenten opvouwbaar zijn, maakt dit het mogelijk om de tenten gemakkelijk op te slaan in de schuur. Zo heeft u er geen last van, maar als u een partytent nodig heeft kunt u deze altijd pakken! Koop uw partytenten nu bij Tuincentrum Coppelmans.

Partytent-online-bestellen

Ligbedden van Royal Seasons

Wilt u van de zon genieten in eigen tuin op de meest luxe manier? Dan is een ligbed uit het specials assortiment wellicht wat voor u. Deze ligbedden zijn van het merk Royal Seasons, wat betekent dat zij van goede kwaliteit zijn. Combineer uw ligbed met uw overige tuinmeubelen en maak van deze verschillende meubelen één door onze tuinkussens. Kom langs om ons gehele assortiment ligbedden te bekijken, of koop nu uw Royal Seasons ligbed in één van onze winkels.

Bent u klaar met de zon, maar wilt u heerlijk in de schaduw liggen? Ons aanbod parasols en schaduwdoeken is enorm ruim en voorziet u van de perfecte zon/schaduw verhouding. 

Ligbed-online-bestellen

Meer uit het specials assortiment

Bent u nieuwsgierig geworden naar de rest van ons specials assortiment? Kom dan langs bij één van de vestigingen van Tuincentrum Coppelmans in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard, Veldhoven Sondervick of Deurne. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en in onze tuincentra kunt u terecht om ons complete specials assortiment te komen bekijken. Wel kunt u op onze website natuurlijk alvast inspiratie opdoen. 

Parasols & schaduwdoeken

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten