Keter

Keter is een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en duurzame opbergoplossingen voor binnen- en buitengebruik. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en is gevestigd in Israël. Keter is een van de grootste fabrikanten van kunststof opbergsystemen in de wereld. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder opbergkasten, tuinhuisjes, tafels, stoelen, loungesets, bloembakken en meer. De producten van Keter zijn gemaakt van kunststof; wat ze weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht maakt. Dit maakt het gemakkelijk te verplaatsen én ook gemakkelijk te onderhouden. Keter richt zich op het maken van producten die stijlvol, duurzaam én praktisch zijn. Bij Coppelmans vind je diverse producten van dit veelbelovende merk!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

Duurzame tuinmeubelen van Keter

De laatste tijd is er meer aandacht gekomen voor het verantwoord gebruik van plastic. De Keter Group houdt zich al een tijdje bezig met recycling. In 2019 overschreed de hoeveelheid gerecycled plastic de 40% en het bedrijf is van plan dit in de komende vijf jaar te verhogen tot 55% van de totale productie. Tuinmeubelen, tuinkussenboxen en tuinkasten kunnen perfect geproduceerd worden van gerecycleerde kunststoffen. Deze materialen hebben soortgelijke eigenschappen als nieuw plastic, maar met een kleinere impact op het milieu. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden, slijtage, vereisen geen onderhoud en zijn zeer buigzaam.

Coppelmans | Keter | Tuinmeubelen | Opbergoplossingen

5 redenen waarom de Keter tuinmeubelen duurzaam zijn

  • Tuinmeubelen gemaakt van kunststof zijn weerbestendig - De tuinproducten van Keter zijn bestand tegen rotten, verroesten en water. Daarnaast is het materiaal van de producten ook bestand tegen UV-straling en temperatuursverschillen.
  • Plastic is vormbaar - Omdat plastic gemakkelijk te vervormen is, kan het materiaal heel gemakkelijk hergebruikt worden.
  • Gerecycled plastic verkleint de impact voor het milieu - Door plastic te recyclen, kost dit een stuk minder energie en stoot het minder CO2 uit.
  • Gerecycled plastic is super sterk én duurzaam - Tuinmeubelen gemaakt van gerecycled plastic barsten niet, brokkelen niet af en buigen niet.
  • Tuinsets gemaakt van kunststof zijn onderhoudsvrij - Tuinmeubelen gemaakt van kunststof zijn heel gemakkelijk schoon te maken. Dit geldt voor nieuw plastic, maar ook zeker voor gerecycled plastic.

Opbergoplossingen van Keter

Naast de tuinmeubelen, tuinstoelen en tuintafels van Keter, vind je in het assortiment ook diverse opbergoplossingen voor elke buitenruimte. Door handige boxen te gebruiken, zit jouw tuin, balkon of terras er netjes en opgeruimd uit! De outdoor opbergboxen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar: voor kleine, middelgrote en grote tuinen. Met een opbergbox van Keter kun je bijvoorbeeld speelgoed en tuingereedschap opruimen. Daarnaast heeft Keter ook een mooie oplossing om bijvoorbeeld fietsen of afvalcontainers op te bergen. Mogelijkheden genoeg in ieder geval bij Coppelmans!

Openingstijden vestigingen Coppelmans!