• Tuin & Terras

    Tuin & Terras

    Alles voor tuin & terras

Tuin & Terras

Bij Tuincentrum Coppelmans ben je op het goede adres voor alles wat met jouw tuin en terras te maken heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van tuingereedschap, gewasbescherming, gazon, tuinverlichting en spullen voor de vijver. Wij hebben verschillende vestigingen, waaronder in Helmond, Oisterwijk, Oss en Valkenswaard.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 1146 producten

Handig voor in de tuin: tuingereedschap

Heb je een mooie tuin waar je van kunt genieten? Dan is het natuurlijk belangrijk dat de tuin goed wordt onderhouden. Daar zijn tegenwoordig gelukkig handige tools voor. Heb je bijvoorbeeld bomen in de tuin staan? Dan is het handig om een bladblazer te gebruiken om alle bladeren op te ruimen. Of heb je een grasveld? Dan kan een goede grasmaaier natuurlijk niet ontbreken. We kunnen wel stellen; goed gereedschap is het halve werk. Het scheelt veel werk wanneer je bijvoorbeeld de heg kun snoeien met een elektrische snoeischaar. Wat kun je aan tuingereedschap onder andere bij Tuincentrum Coppelmans vinden?

  • Heggenschaar
  • Snoeischaar
  • Kettingzaag
  • Grasmaaier
  • Bladblazer

Uiteraard kun je bij ons ook onder andere scheppen, tuinhandschoenen en kruiwagens vinden. Tevens verkopen wij onder andere producten van het bekende merk Gardena. Wil je meer informatie over het aanbod tuingereedschap? Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen van Tuincentrum Coppelmans.

Tuin & Terras artikelen bij Tuincentrum Coppelmans

Sfeer in de tuin: tuinverlichting en een vijver

Een vijver in de tuin zorgt gewoonweg voor meer leven in de tuin. In combinatie met vissen en prachtige waterplanten, is de vijver echt een eyecatcher in de tuin. Een vijver moet natuurlijk wel goed onderhouden worden. Daarvoor heb je bijvoorbeeld een goede vijverpomp nodig. Vijverpompen zijn nodig om het water in de vijver rond te laten pompen. Dit zorgt uiteindelijk weer voor een schone en gezonde vijver en je hebt minder snel last van vissen die ziek worden.

Wil je meer sfeer in de tuin? Dan is tuinverlichting wellicht een optie voor je. Wij hebben in ons assortiment bijvoorbeeld wandlampen die je aan de muur van een schuurtje kunt bevestigen. Deze soort lampen hangen eigenlijk altijd naast een deur, dus deze kunnen ook perfect bij de voordeur geplaatst worden. Wil je echt iets speciaals in de tuin? Maak dan gebruik van tuinspots. Deze spots kun je gebruiken wanneer je in de tuin iets in het licht wilt zetten, bijvoorbeeld een mooie olijfboom. Uiteraard vind je bij ons ook de bekende tuinpalen die geschikt zijn om langs een pad te plaatsen, zodat dit goed wordt verlicht. Ben je op zoek naar duurzame verlichting voor in de tuin? Dan is solarverlichting de oplossing. Dit is verlichting die werkt op zonne-energie. Solarverlichting werkt dus niet op elektriciteit. Mocht het zo zijn dat op een dag de zon niet schijnt, dan wordt de batterij alsnog opgeladen en doen de lampjes het gewoon. Ben je benieuwd geworden naar onze tuinverlichting? Of wil je meer weten over het onderhouden van een vijver? De medewerkers van Tuincentrum Coppelmans kunnen je verder helpen en advies geven.

Spullen voor de tuin nodig? Kom naar Tuincentrum Coppelmans

Ben je dus op zoek naar goed tuingereedschap? Of wil je misschien meer informatie over een vijver, onze tuinverlichting? Je bent bij Tuincentrum Coppelmans op het goede adres. Wij hebben vestigingen in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, ValkenswaardVeldhoven Sondervick en Deurne. De medewerkers van onze vestigingen helpen je graag verder en kunnen je op allerlei gebieden advies geven.