• Tuin & Terras

    Tuin & Terras

    Alles voor tuin & terras

Tuin & Terras

Bij Tuincentrum Coppelmans bent u op het goede adres voor alles wat met uw tuin en terras te maken heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van tuingereedschap, gewasbescherming, gazon, tuinverlichting en spullen voor de vijver. Wij hebben verschillende vestigingen, waaronder in Helmond, Oisterwijk, Oss en Valkenswaard.

Handig voor in de tuin: tuingereedschap

Heeft u een mooie tuin waar u van kunt genieten? Dan is het natuurlijk belangrijk dat de tuin goed wordt onderhouden. Daar zijn tegenwoordig gelukkig handige tools voor. Heeft u bijvoorbeeld bomen in de tuin staan? Dan is het handig om een bladblazer te gebruiken om alle bladeren op te ruimen. Of heeft u een grasveld? Dan kan een goede grasmaaier natuurlijk niet ontbreken. We kunnen wel stellen; goed gereedschap is het halve werk. Het scheelt veel werk wanneer u bijvoorbeeld de heg kun snoeien met een elektrische snoeischaar. Wat kunt u aan tuingereedschap onder andere bij Tuincentrum Coppelmans vinden?

  • Heggenschaar
  • Snoeischaar
  • Kettingzaag
  • Grasmaaier
  • Bladblazer

Uiteraard kunt u bij ons ook onder andere scheppen, tuinhandschoenen en kruiwagens vinden. Tevens verkopen wij onder andere producten van het bekende merk Gardena. Wilt u meer informatie over het aanbod tuingereedschap? Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen van Tuincentrum Coppelmans.

Tuin & Terras artikelen bij Tuincentrum Coppelmans

Sfeer in de tuin: tuinverlichting en een vijver

Een vijver in de tuin zorgt gewoonweg voor meer leven in de tuin. In combinatie met vissen en prachtige waterplanten, is de vijver echt een eyecatcher in de tuin. Een vijver moet natuurlijk wel goed onderhouden worden. Daarvoor heeft u bijvoorbeeld een goede vijverpomp nodig. Vijverpompen zijn nodig om het water in de vijver rond te laten pompen. Dit zorgt uiteindelijk weer voor een schone en gezonde vijver en heeft u minder snel last van vissen die ziek worden.

Wilt u meer sfeer in de tuin? Dan is tuinverlichting wellicht een optie voor u. Wij hebben in ons assortiment bijvoorbeeld wandlampen die u aan de muur van een schuurtje kunt bevestigen. Deze soort lampen hangen eigenlijk altijd naast een deur, dus deze kunnen ook perfect bij de voordeur geplaatst worden. Wilt u echt iets speciaals in de tuin? Maak dan gebruik van tuinspots. Deze spots kunt u gebruiken wanneer u in de tuin iets in het licht wilt zetten, bijvoorbeeld een mooie olijfboom. Uiteraard vind u bij ons ook de bekende tuinpalen die geschikt zijn om langs een pad te plaatsen, zodat dit goed wordt verlicht. Bent u op zoek naar duurzame verlichting voor in de tuin? Dan is solarverlichting de oplossing. Dit is verlichting die werkt op zonne-energie. Solarverlichting werkt dus niet op elektriciteit. Mocht het zo zijn dat op een dag de zon niet schijnt, dan wordt de batterij alsnog opgeladen en doen de lampjes het gewoon. Bent u benieuwd geworden naar onze tuinverlichting? Of wilt u meer weten over het onderhouden van een vijver? De medewerkers van Tuincentrum Coppelmans kunnen u verder helpen en advies geven.

Spullen voor de tuin nodig? Kom naar Tuincentrum Coppelmans

Bent u dus op zoek naar goed tuingereedschap? Of wilt u misschien meer informatie over een vijver, onze tuinverlichting? U bent bij Tuincentrum Coppelmans op het goede adres. Wij hebben vestigingen in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard, Veldhoven (Kapelstraat), Veldhoven Sondervick en Deurne. De medewerkers van onze vestigingen helpen u graag verder en kunnen u op allerlei gebieden advies geven.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 647 producten