Lesli Living

Wilt u in uw tuin meer sfeer brengen? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Coppelmans voor het assortiment van Lesli Living. Wij hebben in ons tuincentrum diverse artikelen van Lesli Living: van tuinsets tot sfeervolle windlichten en van kussens tot aluminium tuinstoelen.

Het tuinmeubel merk Lesli Living

Het merk Lesli Living bestaat al sinds 1912, maar in het begin lag de focus van het bedrijf niet op tuin- en terras producten. De eerste generatie van het bedrijf bracht hele andere producten op de markt: kledinghangers, spelartikelen, sportartikelen en huishoudelijke artikelen. De jaren daarna verdween deze collectie lag de focus op de tuinartikelen en de terrasartikelen. Op dit moment is de collectie erg breed. Het hoofdkantoor en het grote magazijn staan in Lichtenvoorde. Ook in Azië is een kantoor van Lesli Living te vinden. Hier werken elke dag collega's om de kwaliteitseisen te controleren. De collectie van Lesli Living bestaat voornamelijk uit parasols en sfeerartikelen voor in uw tuin, op uw balkon of terras. Benieuwd naar de parasols of sfeerartikelen? Kom gerust eens langs bij Coppelmans.

Lesli Living: tuin- en terras artikelen

Het assortiment van Lesli Living is erg groot. In de loop van de jaren is het assortiment steeds meer uitgebreid en worden de diverse collecties ieder seizoen gewisseld. Wanneer u uw tuin een compleet in een nieuw jasje wilt steken, komt u met Lesli Living zeker al een heel eind. Wat vindt u onder andere in de collectie van Lesli Living?

  • Loungesets
  • Lesli Living Tuinsets
  • Windlichten
  • Outdoor kussens
  • Hangstoelen
  • Plaids
  • Kleden

Tevens kunt u sfeerartikelen zoals kandelaars en windlichten ook voor binnen gebruiken natuurlijk. Kortom, genoeg keuze van Lesli Living bij Coppelmans.

Kom voor Lesli Living langs bij Coppelmans

Op onze website geven wij u een kleine impressie van de Lesli Living producten. Wilt u nog meer producten zien van Lesli Living? Dan bent u bij Tuincentrum Coppelmans van harte welkom. Wij hebben in totaal negen vestigingen in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard, Veldhoven (Kapelstraat), Veldhoven (Sondervick) en Deurne. Kom gerust eens langs bij Coppelmans en laat u inspireren door de tuin- en terras artikelen van Lesli Living!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden