Werken bij Coppelmans Valkenswaard 2.0?

Ons vernieuwde tuincentrum zoekt ca 25 nieuwe werknemers!

Wegens de uitbreiding en complete verbouwing van het bestaande tuincentrum hebben we op dit moment een aantal ontzettend leuke vacatures openstaan! Wil jij werken bij één van de gezelligste bedrijven van Valkenswaard, en vind jij het uitdagend om deze nieuwe vierkante meters vorm te geven? Dan kunnen we jouw input hard gebruiken! 

Gloednieuwe afdelingen

Wegens de vergroting van 4.500 m2 naar bijna 10.000m2 zoeken we ongeveer 25 leuke nieuwe collega’s voor onderstaande afdelingen. Zo komt er een gloednieuwe snijbloemenafdeling en wordt er een uitgebreide JUMPER dierenafdeling geopend. Bovendien wordt er een compleet nieuw restaurant geopend aan de zonnige zijde van het tuincentrum, met uitzicht over een groene oase! Ook de vijverafdeling wordt verplaatst, en worden er diverse nieuwe afdelingen met de laatste (woon)trends ingericht.

Vacatures vernieuwde Coppelmans Valkenswaard

Vacatures vernieuwde Coppelmans Valkenswaard

 


Vacatures vernieuwde Coppelmans Valkenswaard

 


Vacatures vernieuwde Coppelmans Valkenswaard

Zit er een leuke functie voor jou tussen? Ontdek hieronder onze vacatures!

Ben je op zoek naar een b(l)oeiende baan, heb je passie voor alles wat met groen te maken heeft of is een horecabaan je op het lijf geschreven? Coppelmans Valkenswaard 2.0 heeft momenteel allerlei leuke vacatures, zowel fulltime als parttime. Jij brengt de kennis en goeie energie, wij zorgen voor een inspirerende en integere omgeving. Uiteraard belonen we je passend.

Bekijk hieronder de verschillende functies en solliciteer snel! Wil je wat meer informatie, bijvoorbeeld over ons bedrijf of de verschillende functies? Schroom niet om contact op te nemen. We hopen je snel te ontmoeten!

Contact