Lunchroom De Tuinhut

Ontdek onze sfeervolle lunchroom bij Tuincentrum Coppelmans Valkenswaard. Verborgen in een groene oase wacht Lunchroom De Tuinhut op je. Neem plaats en dompel jezelf onder in de ambiance van een authentieke Oostenrijkse berghut. Geniet van onze ambachtelijke lekkernijen, zoals een smakelijk ontbijt, verrukkelijk gebak en heerlijke lunchgerechten. Breng gezellig een bezoek tijdens de openingstijden van Tuincentrum Coppelmans in Valkenswaard.

green;#f3f5f0

Achtergrond

Wees welkom bij Coppelmans Valkenswaard

Naast ons gezellige restaurant bieden wij ook een fantastische winkelervaring, waar je naar hartenlust kunt winkelen. Bovendien hebben we een grote overdekte speelhut waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Elke dag bereiden wij met liefde en vakmanschap diverse huisgemaakte soepen en creëren wij de meest verrukkelijke gerechten in onze keuken. Kom gezellig bij ons aanschuiven, reserveren is niet nodig. Plan je een bezoek met een groep van meer dan 10 personen? Laat het ons dan graag vooraf telefonisch weten. Kom en geniet van een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Openingstijden Lunchcafé De Tuinhut

Maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 16:30 uur
Zondag 12:00 - 16:30 uur

De speeltuin naast onze lunchroom in Valkenswaard

Klimmen, spelen en de glijbaan afroetsjen staan op het programma. Neem even een pauze en geniet van een leuke film of stap in de Cars auto voor een spannende race. Bij ons is plezier gegarandeerd! Tuincentrum Coppelmans Valkenswaard is een heerlijk dagje uit voor jou en de kids.