Wat zijn de kersttrends van 2023?

Vanaf 1 oktober 2023 kun je onze kerstshows weer komen bezoeken!

Dit jaar zijn er een aantal duidelijke kersttrends te zien in onze kerstshows. Elke Coppelmans vestiging maakt zijn eigen unieke kerstshow waar je deze trends op eigentijdse wijze terug zult zien. Klaar om je te laten inspireren en betoveren door de meest sprankelende kersttrends van 2023? Wij zijn gevestigd in HelmondNuenenOirschotOisterwijkOssValkenswaardVeldhoven en Deurne. Kom langs en dompel jezelf onder in de magie van het kerstseizoen!

green;#f3f5f0

Achtergrond

Festive Ballroom - Dining, dancing and romancing

Stap in de betoverende wereld van Festive Ballroom, geïnspireerd op het vervolg van Bridgerton. Dit kerstthema, doordrenkt met romantiek en art nouveau, vindt plaats in een prachtige oude villa met een overvloed aan winterbloemen. Een schitterende eetkamer met een met bloemen begroeide kroonluchter en een feestelijk gedekte kersttafel begroet je bij binnenkomst. De salon, omgetoverd tot een muziekruimte, heeft een harpiste op een verhoogd podium. Buiten wacht een binnenplaats vol groen, bloemen, lichtjes en zelfs aangeklede aapjes. De villa is gehuld in een winterse betovering met een zachte groene tint. Festive Ballroom is een betoverende kerstervaring vol romantiek en elegantie.

Kleuren: Blush pink, Sparkling rosé, Pistachio, Light gold, Pearl en Winter white.

 

Christmas on Stage - Tonight is a special night out

Stap in de schijnwerpers van "Christmas on Stage" - een klassieke kerstviering met een Art Deco twist! De locatie is een historisch theater met een sfeervolle gevel en een uitnodigende rode loper. Het podium is prachtig versierd met kerstbomen en een imposante, gouden notenkraker. In de feestzaal, voor de afterparty, schittert een schitterende kroonluchter onder een tafel met Schotse ruitmotieven, omringd door slanke kandelaars in zachte roze en rode tinten. In een andere zaal vind je een vleugje nostalgie, met oude kerstmannen en omgetoverde nutcrackers. Dit kerstthema combineert theater, klassieke kersticonen en Art Deco chic voor een elegante viering van de feestdagen.

Kleuren: Oxblood, Christmas red, Blush pink, pearl, Light gold en Pine green.

Santa's Bakery - All you need is love and Christmas cookies

Stap binnen in "Santa's Bakery," waar de kerstsfeer tot leven komt in een betoverend pakhuis met rode luiken en een lichte sneeuwbedekking. Kerstelfen laden feestelijk verpakte kerstpakketten vol koffie, koekjes en chocolade in een groene bestelauto. In het pakhuis, met hoge buizen en knusse bakovens, worden koekjes en taarten versierd door vlijtige muizen. Een gezellige kerstboom en een privéruimte met mrs. Claus bij de haard maken het plaatje compleet. Op de binnenplaats vind je winterse decoraties en lantaarns. "Santa's Bakery" brengt de magie van Kerstmis tot leven in een charmante bakkerij setting.

Kleuren: Silver, Winter white, Christmas red, Ginger brown en Espresso.

green;#f3f5f0

Achtergrond

Winter morning - Waking up to the silence of nature

Stap binnen in "Winter Morning," een betoverend kerstthema geïnspireerd op een serene winterochtend. Het vakantiehuis in een prachtig sneeuwlandschap biedt knusse warmte en een sfeervolle setting. In de slaapkamer ontwaak je omringd door luxe en een knapperend haardvuur, terwijl de natuurlijke schoonheid van de winter je betovert. "Winter Morning" is een perfecte kerstbeleving om te ontspannen en te genieten van de rust van de winterse ochtend.

Kleuren: Silver, White ice lacquer, Pearl, Sparkling rosé, Hazy blue en Night blue.

green;#f3f5f0

Achtergrond

All about stars - The stars are brightly shining

Stap binnen in "All about Stars", een verrassend kerstthema geïnspireerd door een klassieke gevel in Kopenhagen. Binnen vind je een mix van oud en nieuw, met elegante papieren sterren die de kamer verlichten. De woonkamer heeft een moderne haard, trendy meubels en een schitterende kerstboom. De eetkamer is gedecoreerd met papieren decoraties en "Message of Love" artikelen met diepgang. Dit thema draait om sterren en biedt een betekenisvolle kerstbeleving.

Kleuren: Silver, Wool white, Ginger brown, Marble grey en Black.

Fairy forest - A place filled with joy and wonder

Betreed het magische 'Fairy Forest', waar een betoverende omgeving je verwelkomt onder een gouden bladerdak met twinkelende lichtjes. Volg het verlichte pad, omzoomd met lichtjes, diep het bos in, waar je unieke boselfjes ontmoet die met de dieren spelen. Een houten boshuisje begroeid met mossen en varens nodigt uit voor een knusse rustplek met verlichting tussen de bomen. "Fairy Forest" is een betoverend thema voor natuurliefhebbers en kinderen, waar de magie van het bos tot leven komt.

green;#f3f5f0

Achtergrond

Mystery moon - Believe in the magic of Christmas

Stap binnen in "Mysterie Moon", een betoverend kerstthema met rijke stoffen, sprankelend goud en een vleugje kosmische mystiek. De themakamer wordt omgetoverd tot "Nana's Moonlight Boutique," een luxe juwelenboetiek vol prachtige kerstversieringen, waaronder juweelhangers, kettingen en betoverende decoraties met zon, maan en sterren. De schitterende kerstboom en een speciale handlezing door tweelingzus Samira zorgen voor een onvergetelijke kerstsfeer vol mysterie en magie.

Kleuren: Night blue, Violet, Chrystal lilac en Light gold.

Fantasy - Sugary sweets & tasty treats

"Funtasy" is puur plezier tijdens de kerstperiode. Een klein stadsplein met een verlicht reuzenrad in het midden, gevuld met kerstcadeaus, lolly's, teddyberen en kleurrijke notenkrakers. De achtergrond toont een winters stadsgezicht met een besneeuwde boom, kerstverlichting en een schattig wachtershuisje. Deze collectie biedt speelse kerstboomhangers geïnspireerd op kermisattracties en een grote snoepkraam met heerlijke lekkernijen. "Funtasy" brengt vreugde en zoetigheid naar je kerstviering.

Kleuren: Winter white, Christmas red, Blush pink, Violet, Sugar blue en Pistachio.